Alfafar inicia el seu programa de formació per a l'ocupació amb cursos d'anglés

Les persones interessades podran inscriure's del 27 al 30 de setembre en la Seu Electrònica o en els Serveis d'Atenció a la Ciutadania


L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, comença un nou programa de formació per a l'ocupació amb cursos d'anglés, orientats a l'adquisició de l'idioma i a la millora de nivell.

Les persones interessades podran inscriure's del 27 al 30 de setembre en la Seu Electrònica o en els Serveis d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l'ajuntament i del barri Orba.


Els cursos abasten tres nivells, inicial (A2), intermedi (B1) i avançat (B2), i tindran una duració de 90 hores que es desenvoluparan entre els mesos d'octubre i desembre. Esta formació es planteja de manera que proporcione a les persones participants motivació, recursos i base de coneixement que els permeta presentar-se a proves d'idioma per a incloure-les i millorar els seus currículums professionals.


Les formacions estan dirigides a persones empadronades a Alfafar, principalment aquelles que es troben aturades i que acrediten estar inscrits en LABORA i l'ADL.

Així mateix, per primera vegada s'ha reservat un contingent de places per a persones treballadores que vulguen millorar la seua ocupabilitat i competència lingüística.


A més, s'està treballant en noves formacions orientades a millorar la capacitat de les persones desocupades per a adaptar-se als canvis del mercat laboral, perquè "el mercat de treball actual i futur exigeix tant formació contínua al llarg dels anys, com a habilitats que permeten adaptar-se als canvis del context", ha subratllat la regidora d'ADL, Dolores Caballero.
Les formacions que es programaran estaran relacionades amb l'adquisició de noves habilitats per a la cerca activa de treball, especialment mitjançant l'ús de les tecnologies de la informació, així com amb l'obtenció de vocabulari anglés especialitzat en sectors professionals de major ocupabilitat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La negació i la invisibilitat, principals discriminacions a les persones bisexuals" "Els veïns d'Orriols són escoltats i aconsegueixen la creació d'una taula de treball"