Ana Rosa Quintana anuncia per sorpresa l'embaràs d'Inés Arrimadas

Ana Rosa Quintana introduïa un nou tema en la seua tertúlia política d''El programa de AR' i avisava que no sabia si a la protagonista li faría massa il·lusió que es fera públic.
Inés Arrimadas amb el seu marit, Xavier Cima | Xarxes

Ana Rosa Quintana introduïa un nou tema en la seua tertúlia política d''El programa de AR' i avisava que no sabia si a la protagonista li faria massa il·lusió que es fera públic. La presentadora recordava com Begoña Villacís, actual vicealcaldessa de Madrid, vivia el seu embaràs durant les eleccions municipals i deia que una cosa similar li passarà ara a una companya seua de partit. Amb això, Quintana  anunciava el primer embaràs d'Inés Arrimadas i Xavier Cima.

En un primer moment, Arrimadas negava que els rumors sobre el seu embaràs foren de veres, però ara pareix que la notícia ja és de domini públic i corre per les diferents redaccions. L'absència de la diputada en alguns actes importants, van fer saltar les alarmes.

La parella es troba en plena activitat professional

La notícia arriba en un moment clau per al matrimoni, ja que Inés Arrimadas es troba actualment en plena precampanya electoral i, en molt pocs dies, començarà la campanya que la portarà a revalidar el seu títol de diputada. Per altra banda, el seu home Xavier Cima, acaba d'acceptar una beca que el portarà a recórrer els Estats Units durant sis mesos. Faltarà vore si este gir de guió farà canviar les agendes dels protagonistes que es troben en un moment de màxima activitat.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, indomable" "Preocupació en la Família Reial per la vida de Victòria Frederica"