La boda de 'l'alta societat' que s'acaba de celebrar en plena pandèmia

El Covid-19 no ha impedit que se celebre l'enllaç aristocràtic amb 220 convidats en Puerta de Hierro
La pandèmia no ha frenat estes noces de 'l'alta societat' | Pixabay

Els últims mesos s'ha comprovat que la pandèmia no ha pogut evitar que se celebren molts dels grans actes que estaven planejats des de feia temps; un clar exemple són els casaments. Estes cerimònies s'han seguit celebrant amb certa normalitat, reduint l'aforament i aportant un nou complement: la mascareta. D'altra banda, molts actes han estat cancel·lats a causa del Covid-19.

L'aristocràcia no ha volgut perdre els seus costums i ha optat per continuar amb tot el que tenia planejat. Això sí, amb restriccions, com tots els mortals. Una de les noces més polèmica en els temps actuals ha estat la de Rodrigo de la Cierva, conegut com el Comte de Cardona, i Carlota Aguirre de Cárcer.

Rodrigo de la Cierva i Carlota Aguirre de Cárcer celebren el seu enllaç en plena pandèmia sense tindre en compte les crítiques | Liven PH

Amb 220 convidats, entre els que hi havia descendents de Fabiola de Bèlgica, marqueses i comtes, l'enllaç 'antipandemia' no ha deixat indiferent a ningú. Tal com Carlota ha explicat en 'Vanitatis', va encarregar el seu vestit de nóvia al gener i fins al juliol no se'l va poder provar. «Crec que sóc de les poques nóvies que han decidit casar-se a la babalà. Em vaig casar amb un vestit que només m'havia provat dos voltes».

Organitzar un casament durant el confinament, en plena primera onada de coronavirus, té els seus inconvenients, però Carlota i Rodrigo, ho tenien molt clar: el seu casament se celebrava, sí o sí, encara que haguera de ser una 'casament covid'.

Dels 450 convidats previstos als 220

Encara que el seu casament comptava amb totes les mesures sanitàries obligatòries, molts dels seus convidats no volien que se celebrara. «Esteu bojos, heu de posposar-la, ens deien, però en cap moment ens vam plantejar cancel·lar». L'enllaç es va celebrar el passat 2 d'octubre al Real Club de Puerta de Hierro. Va comptar amb tots els detalls que els nóvios, promesos des de novembre de 2019, van disfrutar amb les mesures legals necessàries.

Les noces es van celebrar respectant l'aforament i a l'aire lliure per evitar contagis. La celebració estava prevista per a 450 convidats, però la pandèmia els va fer ser més conservadors i finalment en van ser 220. Els padrins de la boda van ser la marquesa d'Unzá del Valle i Enrique Aguirre de Cárcer i Erasun.

Aguirre de Cárcer acabava la seua entrevista per a 'Vanitatis' amb esta confessió: «Estem molt contents, tot va eixir superbé i, a demés, ja fa deu dies de la boda i ningú ha donat positiu, cosa que ens feia por, perquè el risc sempre està».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Felip i Letícia, trencats: mor en un infern i massa jove Javier Escobar" "La infanta Sofia deixa en evidència la seua germana Elionor en ple 12 d'octubre"