La boda de Rafa Nadal i Xisca Perelló: súper íntima

La parella va celebrar la seua boda ahir en Sa Fortalesa en Mallorca
Nadal i Perelló van decidir celebrar una boda súper íntima | Gtres

Ahir en Mallorca se celebrava una de les bodes més esperades de l'any: el tenista Rafa Nadal i Xisca Perelló es casaven després de, pràcticament, 15 anys de relació. La parella mallorquina va triar, com ja es coneixia des de feia temps, Sa Fortalesa –en el municipi de Pollença– per a celebrar la seua boda i, com diu el mateix nom, la seua boda va ser una fortalesa per aquells que no estaven convidats. 

Seguint la línia de la seua llarga relació com a parella, van triar mantindre la celebració en la més pura intimitat. A la boda, que es va iniciar a les 13.30 hores, van acudir més de 350 convidats, que van haver de deixar el seu telèfon mòbil a l'entrada del recinte, de manera que es poguera fer tot amb estricta discreció.

Els reis emèrits van arribar una hora abans a la celebració de la boda | EFE

Els Reis emèrits, els convidats més destacats

Tots els assistents van anar arribant a Pollença al llarg del matí: turismes, minibusos i autobusos amb convidats entraven en les instal·lacions per tal de transportar als convidats. Tot i això, un dels primers en arribar va ser el sacerdot que oficiaria hores més tard la cerimònia: Tomeu Català, fundador del 'Proyecto Hombre' i gran amic de la família Nadal. Per altra banda, una parella que va ser molt puntual van ser els reis emèrits, Joan Carles i Sofia, presència que va destacar per damunt de la resta: van arribar una hora abans de la cerimònia, a les 12.30 hores. 

Altres personalitats que van lluir en la boda dels mallorquins van ser amics deportistes del tenista, com ara els també tenistes Carles Moyá, Feliciano López, el valencià David Ferrer, Juan Mónaco i Marc López. També cal destacar la presència de l'entrenador Francis Roig, els empresaris Manuel Piñera i Richard Mille i el metge Éngel Ruiz-Cotorro.

Per altra banda, molts convidats partien des de l'Acadèmia de Manacor en un autobús, entre els que es trobaven els seus famosos tios Toni, que ha entrenat al famós tenista, i Miquel Àngel, exfutbolista del Barça i la selecció. 

El secret més ben guardat: el vestit de la nóvia

Un dels grans secrets que s'havia mantingut durant tots els mesos de preparació de la boda havia sigut el vestit que lluiria Xisca en el seu gran dia. Fins al moment, no s'han pogut vore encara fotografies de la que ara ja és la dona de Nadal amb el vestit de nóvia, però sí que s'ha pogut conéixer la seua dissenyadora.

I ha sigut la mateixa Rosa Clarà qui ha revelat que havia sigut ella l'encarregada de confeccionar el vestit que Xisca ha portat en un dia tan especial. A través de les xarxes socials de la marca, Clarà ha fet públic l'esbós del vestit que havia dissenyat especialment per a Perelló.

El menú, una altra incògnita

Un altre dels secrets que encara es desconeixen és quin ha sigut el menú que ha protagonitzat el convit de la boda. El que sí que s'han pogut saber ha sigut els cuiners que han fet els àpats. Per una banda, la xef amb estrela Michelin Maca de Castro va ser l'encarregat de servir el còctel, mentres que Santi Taura va ser l'encarregat de cuinar el menú.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un xiquet amb síndrome de Down se sent David Bisbal per uns moments" "Els detalls del vestit de nóvia de Xisca Perelló"