El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ofereix 24 noves ocupacions fixos

El diputat responsable de l'àrea, Abel Ibáñez, destaca que amb este pas “acabem amb anys de precarietat, ja que comptarem a més amb 32 persones en una borsa d'ocupació que estava inoperativa”

L'Assemblea General del Consorci Provincial de Bombers ha ratificat hui per àmplia majoria les propostes d'ampliar les places del procés de selecció i provisió de bombers i caps, la qual cosa ha permés que ampliar de manera significativa l'oferta d'ocupació que es va iniciar en 2018 amb unes bases que a penes recollien dos noves places per a bombers i altres tantes per a cap.


Així, amb el punt aprovat este migdia en l'assemblea, “hem aconseguit cinc places més per a cap i 15 més per a bomber, per la qual cosa estem parlant d'un total de 24 noves ocupacions fixes per al Consorci Provincial, que és sens dubte la major oferta de l'última dècada”, segons ha destacat el diputat delegat de l'àrea, Abel Ibáñez.


El diputat provincial en este sentit, ha destacat que la intenció de l'actual equip de govern progressista era “haver aprofitat este procés selectiu per a arribar a unes 40 places, però els informes jurídics de la casa ens han marcat el límit legal que teníem per a ampliar les poques places que es van convocar en 2018”.


Abel Ibáñez ha subratllat que la convocatòria que es va posar en marxa fa tres anys pels anteriors responsables de la Diputació “no es va traure en les millors condicions, perquè es va fer sense la corresponent Oferta d'Ocupació Pública i, per consegüent, sense saber les necessitats reals de la plantilla”.


Malgrat això, “l'actual corporació progressista ha treballat de manera intensa per a poder ampliar eixes 2 places de bomber i eixes 2 places de cap perquè som conscients que hi ha necessitats a cobrir”.

Amb això, s'han sol·licitat els corresponents informes jurídics, que són els que ens han marcat el topall de cinc places més per a cap i 15 més per a bomber, ja que estem parlant d'un procediment que ja estava en marxa”.


Sobre este tema, Abel Ibáñez, ha valorat “les noves places que cobrirem, però també la borsa d'ocupació d'unes 32 persones que tindrem perquè estava totalment inoperativa i havia deixat amb un buit important al Consorci”.

A més, insisteix el diputat, “una vegada quede definit este procediment obrirem un nou perquè som conscients que cal continuar reforçant la plantilla”.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alfafar acosta la programació juvenil al Barri Orba" "Vols aprendre la llengua de signes? Ara és fàcil amb la següent aplicació"