Caiguda del SEPE en la vespra del pagament de prestacions de desocupació

La caiguda pot afectar més d'1.977.000 persones que cobren prestacions per desocupació a Espanya.

La pàgina web del Servei d'Ocupació Pública Estatal ha tornat a caure a un dia del pagament de totes les prestacions de desocupació. Esta no és la primera vegada que succeeix. El mes de març passat la web del SEPE ja va sofrir una caiguda de més de 10 dies i cal recordar que al juny el Ministeri de Treball va sofrir un altre ciberatac.

Esta caiguda sobtada del SEPE pot afectar greument a totes les persones sense ocupació que, segons les estadístiques publicades pel Ministeri de Treball, actualment hi ha al voltant d'1.977.000 persones cobrant les prestacions públiques per desocupació.

De moment no se sap quin ha estat l'origen d'esta fallada en la web ni el mateix SEPE s'ha fet eco de la notícia. S'espera que se solucione a temps per a poder pagar totes les prestacions i que este fet afecte la ciutadania.
 

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Psiquiàtric de Fontcalent sobreviu amb dos psiquiatres per a 270 reclusos" "Més d'un miler de policies per a les cinc manifestacions de València en el 9 d'Octubre"