Candela, la filla desconeguda de Julia Otero que és clau en la lluita contra el càncer

«El passat dissabte en un control rutinari em van aparèixer unes cèl·lules 'egoistes'»
La desconeguda filla de Julia Otero es diu Candela, i estarà més que mai al seu costat a partir d'ara | Cedida

Candela Otero, amb 23 anys i filla de Julia Otero i de Josep Martínez treballa en primera línia com a personal sanitari contra esta pandèmia en estos dies, tot un orgull per a la família. La 'princesa' dels dos, l'única filla de Julia Otero sempre ha provocat en ella un 'orgull' què sempre ha fet públic a través de les seues xarxes socials.

Candela, la desconeguda filla de Julia Otero

I és que, si ens fixem en el seu perfil d'Instagram, a demés de mostrar els seus 'post' de periodista, en este també formaria gran part de Candela, la seua 'xiqueta', de la que sempre ha parlat amb passió des de què va estrenar el seu perfil fa ja cinc anys. Per tant, no és gens estrany vore contínues fotos i dedicatòries constants cap a esta i, esta admiració s'ha reflectit totalment en la seua última publicació, a on la locutora de ràdio ha agraït la seua implicació com a personal sanitari durant crisi sanitària.

«Mitat patiment, meitat orgull de 'mami'», ha escrit acompanyant una foto en què reflectix la forma en què la seua filla, a la que encara veu «com una xiqueta», «ix cada matí a lluitar com una guerrera amb el seu antifaç» per a aportar el seu granet i ajudar als afectats pel coronavirus. La jove, amb 23 anys, acaba d'iniciar este camí professional amb la que ha seguit els passos del seu pare, Josep Martínez, cap d'Urgències de l'Hospital de Barcelona i membre de Consell d'Administració d'Assistència Sanitària.

Per la seua banda, a Candela Otero Martínez no li ha agradat molt que la seua mare ens haja fet partícips d'este llarg procés fins a conseguir el títol de Medicina per la Universitat Internacional de Catalunya de Barcelona. «I el divendres», li comentava fa anys a sa mare en una instantània en la que ella mateixa revelava la seua «impressió i alegria» per vore la que era la seua «bebè» lluint bata blanca i amb el fonendoscopi penjat de coll.

Tota la presència que mostra la mare en xarxes socials, la filla per contra opta per mantindre el seu mur privat, només per a la gent que ella prefisca, d'esta manera i tot, @candelaoterom compta amb 1.227 seguidors.

L'orgull d'una mare per la seua filla

Els cinc anys en què la 'xiqueta' ha estat formant-se per a convertir-se en metge, és el que va obligar a Julia Otero a estar separada de la seua filla Candela, ja que quan cursava 2n de carrera, Candela estava estudiant «a milers de quilòmetres de distància de casa».

Durant esta etapa Julia no dubtava en compartir alguns dels seus moments de nostàlgia, com una fotografia molt especial en la que veiem una instantània de la seua infància. «Per primera volta, lluny de casa. Te trobe a faltar, encara que sé que estàs bé i aprenent molt», li va comentar.

Tots els anys i amb motiu del seu aniversari, la jove ha rebut la seua corresponent felicitació, i sempre amb un ingredient en comú, la referència de la mare a 'com de gran' s'estava fent la seua filla, cosa que no havia conseguit trencar la 'complicitat' que els ha unit més enllà del vincle familiar.

Una relació familiar molt bonica en la que Candela sempre ha sigut molt a pròxima en cada reconeixement professional que ha rebut sa mare, Julia Otero. Per exemple, només cal recordar la seua assistència als Premis Ondas en els últims anys.

Un altre dels temes que sempre les ha unit és el feminisme, una de les causes per les que en tot moment la periodista ha reivindicat des de què va iniciar la seua carrera en les ones, i que, de forma habitual, en els últims 8 de març, la locutora ha compartit el posat durant la manifestació corresponent.

«La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies». D'esta forma, fa just uns dies la periodista, donava la notícia que patia càncer, «no és fàcil, però ací estem. La de voltes que m'haureu sentit dir per la ràdio que a les coses cal anomenar-les pel seu nom, ja que m'estic aplicant el conte estos dies».

Julia promet que no desapareixerà del tot, «Entre químio i químio em donaré una volta per la ràdio», però sí que ha avançat que estarà allunyada dels micròfons per algun temps, encara que no té intenció desconnectar totalment de les ones. A demés, la locutora va mostrar el seu agraïment als seus companys.

«Este és un equip extraordinari en tots els sentits. Professionalment són molt bons, però el seu fort és la categoria humana». «No vull oblidar als meus caps d'Onda Cero i 'Atresmedia', perquè no hi ha dia que no reba d'ells una dosi d'afecte i pensaments positius», ha continuat emocionada la comunicadora.

Amb tota la naturalitat i enteresa possible, Otero, que té 61 anys, ha revelat que «dimarts passat en un control rutinari, d'estos que tots hem de fer-nos quan toca, va arribar la sorpresa. En un raconet van aparèixer uns centímetres de cèl·lules 'egoistes', com les anomena el doctor López Otín». Tot i això, de moment, la periodista no ha donat més detalls sobre la seua situació ni sobre quina classe de càncer patix.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carla Vigo deixa de pedra la reina Letícia amb la seua última decisió" "La periodista de Telecinco que no se separa de Sara Carbonero"