Els cantants que no van voler actuar en la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos

Rosalía és una de les cantants que va declinar l'oferta de la parella
Rosalía en un dels seus concerts | València Diari

 

La boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos va estar plagada d’actuacions de cantants nacionals i internacionals, tot i que alguns com Rosalía van declinar assistir en l’últim moment. La catalana va cancel·lar la seua actuació el mateix dia del casament, i tot pareix indicar que el motiu va ser que el mànager va mostrar la seua disconformitat amb l’estructura del concert en què havia d’actuar Rosalía.

Shakira i AC/DC tampoc van aparéixer

Un altre dels grups de música que no va assistir finalment al banquet va ser AC/DC, que tenia previst actuar a altes hores de la matinada. La mítica banda de rock va decidir declinar l’oferta i tot pareix indicar que va ser per les crítiques rebudes per part dels seus fans i per l’alta remuneració que demanaven per actuar.

Shakira tampoc va assistir a l’enllaç, a pesar de què estava convidada com a parella de Gerard Piqué i soci de Sergio Ramos, i també com a artista, ja que estava previst que la cantant oferira als assistents al casament una actuació.

 

El concert d'AC/DC no es va produir | CEDIDA

 

Altres grans absències artístiques van ser la del cantant Marc Anthony, de qui es rumorejava que podria fer una actuació, i la de Maluma, que estava confirmat que sí que actuaria al casament; però el motiu de la cancel·lació del seu concert va ser un contratemps d’última hora, ja que el cantant va patir una avaria en l’avió que l’havia de traslladar fins al lloc de la celebració.

Tot i això, el DJ Gianlucca Vacchi va brindar moments inoblidables amb la seua música i va conseguir fer ballar a tots els assistents. El conjunt Europe també va fer acte de presència i va cantar en directe el seu mític ‘The Final Countdown’ i 5 cançons més; tampoc ens oblidem dels cantants nacionals que van oferir la seua música durant l’enllaç, com són el grup Ketama i Niña Pastori.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'extravagant nu d'Amaia d'OT que ha petrificat Instagram" "La confessió d'Escanes sobre el seu embaràs que et deixarà sense paraules"