Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, demostra ser indomable

La filla de la difunta Érika Ortiz, que compta amb milers de seguidors en Twitter, va declarar que «si no em controla mon pare, menys ho farà ma tia»
 
Carla Vigo en una de les seues fotos de perfil | València Diari

Carla Vigo, filla de la difunta germana de la reina Letícia, té molt poca presència en els actes de la Família Reial i pràcticament no se l’ha vista fent vida social amb les seues cosines, la infanta Sofia i la princesa d’Astúries, Elionor. La jove, de 19 anys, no s’ha mostrat mai massa disposada a respectar el protocol reial i les ordres de Letícia, i pareix que està esforçant-se per a dedicar-se al que l'apassiona: ser ballarina i actriu

Carla Vigo ha demostrat ser una adolescent indomable

És sabut que la filla de la difunta Érika Ortiz ha mantingut contacte en diferents ocasions amb representants de celebrities per a negociar la seua participació en programes de televisió. A més a més, Carla Vigo compta amb milers de seguidors en el seu perfil de Twitter i, el passat mes de juliol, s’havia confirmat la seua presència en un local del barri de Chueca de Madrid per a ser guardonada amb el Premi Orgull. Gràcies «al seu suport i visibilitat al moviment LGTBI», un local del carrer Barbieri va voler felicitar a Carla per la seua faena de sensibilització en les xarxes socials, però finalment la xica no es va presentar en l'event.

I ara, es rumoreja que els intents de la neboda de la reina Letícia per a mostrar-se públicament són frustrats per la mateixa Casa Reial. A pesar d'això, la filla d’Érika Ortiz continua molt activa a través de Twitter i Instagram, i sempre troba un instant per a dedicar unes paraules a sa mare. En més d’una ocasió ha demostrat la seua determinació per a fer el que vol, i un exemple d’això va ser el suport que va donar a Cristina Cifuentes l’abril del 2018: «El desgraciat que està intentant fer la vida impossible a Cifuentes podria parar? Ho dic perquè no fa gràcia. Potser ha tingut errors però és que és una persona i em pareix molt roín i cruel fer públic eixe vídeo. No s’ho mereix».

D’altra banda, segons el que han explicat les amigues de Carla Vigo, la jove «està abatuda», i la descriuen com una persona «molt afectuosa i humil i vol tindre una relació normal amb la seua família». Damunt, «cada volta té menys relació amb les seues cosines i sa tia. Des de novembre de 2018, ella no veu a les seues cosines», asseguren.

No obstant això, Carla Vigo Ortiz seguix treballant per s ser ballarina i actriu, assistix a classes de teatre en l’IES Isabel la Católica de Madrid i aprén coreografies de música urbana en l’escola Smile Crew Company. I és que la jove fa gala del seu esperit indomable: «Si no em controla mon pare, menys ho farà ma tia», va declarar el passat mes de febrer al periodista José Antonio Avilés.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació en la Família Reial per la vida de Victòria Frederica" "Es disparen les alarmes sobre Blanca Suárez i Mario Casas"