Carolina Monje pren una dràstica decisió després de la mort d'Álex Lequio

La jove portava uns dos anys de relació amb el fill d'Ana Obregón
Carolina Monje i Álex Lequio tenien una relació de, pràcticament, dos anys | Instagram

Álex Lequio ha rebut sepultura este passat dissabte en una cerimònia íntima i emotiva celebrada en el cementeri de La Paz, en Madrid. A causa del protocol marcat en temps de la Covid-19, només l'entorn més pròxim ha pogut acudir al seu enterrament.

Entre ells trobem els pares d'ell, les germanes d'Ana Obregón i la parella del jove empresari, els qui justament van ser les persones que no es van separar d'Álex en els seus últims moments de vida en l'hospital de Barcelona.

Carolina Monje, dos anys de relació amb Lequio

Estos estan sent uns moments molt difícils, tant per a la família com per a la jove Carolina Monje, que feia uns dos anys que estava en una relació amb Lequio. La jove està completament destrossada després de la mort del seu nóvio, a qui va acompanyar durant la seua llarga lluita contra el càncer.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

El passat divendres 15 de maig, un dia abans de l'enterrament d'Álex, la jove va compartir en les seues xarxes socials un sentit missatge de despedida. «El meu xiquet bonico, el meu bebé de bebé, el meu amor, la meua llum, el meu Puchum, el meu TOT. Per a mi sempre hauràs guanyat la batalla al més fort i al més bregat» escrivia la xica en una publicació que va acompanyar amb diferents fotografies dels dos.

Carolina Monje ha acompanyat el jove durant la seua recaiguda | València Diari

La xica ha acompanyat Álex en els seus moments més durs, vivint amb ell les recaigudes i els tractaments que ell assimilava amb tot el positivisme que el caracteritzava. No és d'estranyar que Carolina recorde a qui va ser el seu nóvio com un lluitador valent i fort.

Per això, la jove llicenciada en Direcció i Gestió d'Empreses ha volgut recordar també alguns dels moments més feliços que ha viscut al costat del fill d'Obregón, que n'han sigut molts, tot i la lluita contra la malaltia. «Les nostres eixides de sol en Vivood, les passejades en Santorini, els banys gelats en Lapònia i les nostres postes de sol a Es Vedrà. Tinc tantíssims records junts i tots em fan plorar de riure o de felicitat» recorda ella emocionada.

Discreció i privacitat

La jove, que s'ha intentat mantindre sempre en un segon pla, va eliminar la publicació al poc de temps de compartir-la en xarxes socials i va decidir canviar-la per un missatge més breu. «En el fons sé que estàs ací amb mi. Ja ho sé, et sent molt propet i sé que sempre estarem junts» sentenciava la xica en un perfil d'Instagram que ha posat en privat després de la mort d'Álex.

Amb la voluntat de mantindre la discreció quant a la seua vida privada, la jove hauria pres la decisió contundent de privatitzar seu compte, impedint que l'exèrcit de curiosos i mitjans de comunicació accedisquen a les seues publicacions lliurement. Amb eixa decisió, Carolina preferix mantindre's al marge de l'atenció mediàtica i compartir el seu dolor amb les persones del seu cercle més pròxim.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dani Rovira, que també s'enfronta al càncer, es despedix d'Álex Lequio" "Felipe y Leticia, tocados por la muerte de Álex Lequio, pariente suyo"