Càsting per a una sèrie internacional a València

Els seleccionats participaran en el rodatge de la sèrie sota les ordres dels directors de la saga ‘Vengadores’ i 'Capitán América'

La superproducció d'Amazon Prevalga ‘Citadel‘ comença a prendre forma a València. La productora Mamen Films ha anunciat la convocatòria del càsting per a la figuració que donarà cos a les imatges filmades en la capital del Túria.


El càsting arrancarà esta mateixa setmana i es prolongarà fins a primers d'agost. En concret seran quatre cites de proves que tindran lloc en el complex esportiu de la Petxina (Passeig de la Petxina, 42). Estes tindran lloc el dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 de juliol i el dilluns 2 d'agost.


Els perfils buscats són tant homes com dones. Estos han de tindre entre 20 i 65 anys. A més, s'ha de comptar amb DNI o NIE en vigor; número d'afiliació a la Seguretat Social; i compte bancari. El treball serà remunerat i tindrà lloc entre el 27 de setembre i el 21 d'octubre a València.

Per a sol·licitar una cita per a este dia (28/07/21) s'ha d'accedir en este enllaç. 

Horaris i dies per franges d'edat

 

- Homes i dones de 51-65 anys. Data: DIJOUS 29/07/21 - HORARI 10H-13H I 16H-19H
- Homes i dones de 20-29 anys. Data: DIVENDRES 30/07/21 - HORARI 10H-13H I 16H-19H
- Homes i dones de 30-39 anys. Data: DILLUNS 02/08/21 - HORARI 10H-13H I 16H-19H

Per a sol·licitar una cita per a estes dates s'ha d'accedir a este enllaç.

Des de l'empresa organitzadora ja han assenyalat que no atendran a ningú que no es trobe en el seu horari corresponent. A més, es reserven el dret de tancar les portes abans de l'hora de finalització en el cas de superar-se els aforaments limitats.

'Citadel', la nova sèrie d'Amazon Prime 

 

La sèrie ‘Citadel’ s'ha presentat com un "thriller d'espies amb molta càrrega emocional". A més, part d'una original idea i és que la ficció s'ha plantejat com un projecte global. No seria una única sèrie sinó que es realitzarien diverses ficcions en diferents països però sempre sota el segell de ‘Citadel‘.


De moment ja s'ha anunciat que ‘Citadel’ tindrà sèrie als Estats Units, Mèxic, Itàlia i l'Índia. Respecte a la versió hollywoodiense, els protagonistes ja estan confirmats. L'elenc estarà encapçalat per Richard Madden (‘Bodyguard‘ i ‘Juego de Tronos‘) i Priyanka Chopra (‘Quantico‘).

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ford reactivarà el torn de nit a Almussafes a partir del 25 d'agost" "L'horta de València fa història una vegada més"