Cinc coses a tindre en compte si anem amb el nostre gos a la platja

El que haurien de ser unes hores divertides podria convertir-se en un malson si no anem alerta
Un gos disfrutant de la platja | València Diari

 

Si este estiu voleu anar a la platja amb el vostre gos, heu de tindre present que hi ha alguns perills que moltes voltes ens passen inadvertits per√≤ que poden acabar convertint un dia de categoria en un malson. Les cinc coses que heu de tindre en compte per a un magn√≠fic dia de platja amb el vostre gos s√≥n estes:

 

‚ÄĒ Els raigs de sol. De la mateixa manera que les persones ens cremem si no ens posem crema protectora, els gossos tamb√© poden patir cremades, sobretot, si tenen poc p√®l o s√≥n de p√®l clar. Podeu trobar protectors solars per a gossos en botigues canines, per√≤ si voleu, tamb√© podeu utilitzar la vostra crema solar sempre que siga de factor 30 en amunt.

 

‚ÄĒ L'arena. En estiu hem d'anar molt alerta a l'hora de passejar amb el nostre gos perqu√® es poden cremar la part de davall de les potes. I l'arena no √©s una excepci√≥: segur que alguna volta, quan heu anat a la platja, no pod√≠eu ni caminar. I aix√≤ exactament li passa al vostre gos: tamb√© els pot fer mal.

 

Tamb√© √©s molt perill√≥s que el nostre gos es menge l'arena de la platja, ja que pot afectar el seu sistema digestiu i, fins i tot, causar-li la mort. Tamb√© heu d'estar molt atents a l'arena, sobretot, si el vostre gos √©s un cadell, perqu√® hi ha molts objectes enterrats de pescadors o fem que, per curiositat, es poden engolir.

 

‚ÄĒ La calor. Ja vos vam explicar com detectar si el vostre gos patix un colp de calor i com salvar-li la vida. Si aneu a la platja, porteu un bol amb aigua fresca per a ells i un parasol per a que puga descansar.

 

‚ÄĒ Les ones. Si el vostre gos √©s un fan√†tic de l'aigua i no t√© por de l'onatge, l'haureu de vigilar molt de prop. Cada any molts gossos moren arrastrats pel corrent o ofegats per una forta ona. Per tant, si deixeu que es banye, f√©u cas tamb√© a les banderes de la platja o fixeu-vos que no hi haja un fort onatge!

 

‚ÄĒ Les meduses. No s√≥n un perill nom√©s per a nosaltres... Si el nostre gos es banya, hi ha la possibilitat que una medusa li pique en la panxa o les potes o, fins i tot, en la cara. Si aix√≤ passa, li heu de passar aigua fresca r√†pidament per la zona a on l'han picat i portar-lo al veterinari. 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!