Cristina Pedroche preocupada per una decisió de les més importants de l'any

La presentadora d'Antena 3 ha confessat que enguany el vestit els està donant molts problemes
Cristina Pedroche està nerviosa pel resultat del seu vestit de les Campanades | GTRES

Només falten 3 setmanes per dir 'adéu' a l’any 2019 i vore l’esperat moment televisiu que cada any ve lligat a les Campanades: el vestit de la Pedroche. Enguany, la de Vallecas tornarà a donar molt a parlar presentant les Campanades d’Antena 3 al costat del xef Alberto Chicote, i si un any darrere de l'altre, la presentadora sorprén amb el seu estilisme atrevit i dissenyat al mil·límetre, enguany pareix que passarà el mateix.

 

Cristina Pedroche reconeix que no sap si acabaran el vestit per al dia 31

Ha sigut la mateixa Cristina qui ha parlat del seu vestit en ‘Zapeando’, quan ha afirmat que el vestit s’està fent a contrarellotge i que és l’any que pitjor van de temps: «No passa res, hi haurà campanades el dia 31 i si el vestit no està acabat, aniré amb un sense acabar. No hi ha opció B», ha revelat, molt segura de sí mateixa.

 

Alberto Chicote i Cristina Pedroche deien adéu a l'any 2018 en Antena 3 | Antena 3

Encara que la madrilenya no ha donat massa detalls del vestit, sí que ha reconegut que està un poc nerviosa pels problemes s'estan trobant en la seua confecció: «És l’any que més prompte hem començat a fer-lo i el que més problemes ens està donant. És que és molt fort». Alguns dels seus companys fins i tot han fet broma posant la possibilitat sobre la taula que la periodista es quede sense vestit en l’últim moment quan en el trajecte per a dur-lo a la plaça del Sol, algú li'l robe.

Pedroche, segura que al final tot eixirà bé, no ha volgut donar massa pistes sobre el vestit, però n'ha donat una molt suggerent: «Enguany no portaré roba interior... Perquè no puc».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació per la salut del cantant Juan Luis Guerra" "Christian Gálvez canvia totalment de físic després de 'Pasapalabra'"