Es dispara la preocupació sobre Ortega Cano després de l'última notícia

L'estat de salut de l'extorero preocupa després de les informacions sobre la seua relació amb Rocío Jurado
Ana María Aldón estaria donant més detalls del compte sobre el seu home José Ortega Cano | TELECINCO

 

Des de què Ana María Aldón saltara al centres mediàtic gràcies a la seua entrada en ‘Supervivientes’, el seu marit, l’extorer José Ortega Cano, torna a estar d’actualitat. Però l'extorer no estaria travessant el seu millor moment després de tot el que s’està dient sobre ell a Hondures, a on la resta de concursants estan preguntant a Ana María Aldón com era la relació entre l’extorer i la cantant Rocío Jurado.

 

José Ortega Cano, destrossat

La germana de l’afectat, Conchi Ortega, molt disgustada, ha volgut intervenir en ‘Sálvame’ per a explicar el moment tan delicat de salut que està travessant el seu germà a causa de les informacions que apunten que ell hauria estat infidel a Rocío Jurado durant el seu matrimoni: «Ell està fet pols, no hi ha dret, José està molt delicat. (...) Fa 14 anys que Rocío va morir, deixeu-la en pau».

A demés, ha volgut recalcar que la relació entre Ana María Aldón i José Ortega Cano és molt bona i no ha patit mai d'alts i baixos ni sobresalts. Fins i tot ha donat detalls de l’excel·lent relació que els unix amb la família de la dissenyadora, explicant un detall del dia del seu aniversari: «Va ser el seu aniversari fa poc i ella ens va convidar. A demés ve a la perruqueria a fer-se el monyo, tenim una relació molt normal», ha afirmat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La foto de Gloria Camila que deixa per terra a Sofía Suescun" "Rocío Flores podria rebre una dolorosa notícia quan torne de 'Supervivientes'"