Elionor i Sofia enmig de la polèmica per un vídeo molt cridaner

Usuaris d'internet han atacat de nou els reis a través de les seues filles
Usuaris de la xarxa han atacat de nou els reis a través de les seues filles | Limited Pictures

 

Les filles dels reis, la infanta Sofia i la princesa Elionor, seguixen estant en el punt de mira. Des que començava el confinament, a les filles de la reina Letícia i el rei Felip pràcticament no se les ha vistes, en comparació amb els fills d'altres cases reials europees, que han sigut molt més actius. Han aparegut només en una lectura del Quixot pel dia del llibre, i en un comunicat en el que parlaven de la situació actual, solidaritzant-se amb els més jóvens.

 

Això ha generat tota classe de crítiques per part de la població, que ja qüestiona en general la funció de la Casa Reial, sent els monarques i les seues filles sempre diana de tots els mitjans. Ara les xiquetes han tornat a ser ridiculitzades i criticades per la seua última aparició institucional.

 

Sofia i Elionor, molt serioses pel dol oficial

L'objecte de les crítiques recau en un vídeo publicat per la Casa Reial en Twitter, a on es pot vore als reis i les infantes guardant un minut de silenci, davant de la bandera espanyola onejant a mig pal, després que es decretara el passat dimarts 26 de maig el dol oficial al país per totes les víctimes de la Covid-19.

 

En el citat vídeo, apareixien la infanta Sofia i la princesa Elionor, vestides de rigorós dol i amb un aspecte molt seriós, poc freqüent en elles, cosa que alguns han aplaudit, però molts altres han criticat: «Menys llàgrimes de cocodril i més tornar els milions robats», o «Letícia els ha dit: 'xiquetes, poseu cara de pena'», són només alguns dels comentaris.

 

Facen el que facen, els reis i les seues filles acaben sent el flanc de totes les crítiques, en un moment, a demés, en què la Corona no passa pel seu millor moment.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Mor, amb 8 anys, la xiqueta de la presentadora Adela González" "La província de Xàtiva: La curiosa història de la 4a província que va poder ser"