Una exconcursant de GH i amiga d'Adara carrega durament contra ella en un vídeo

Bárbara Cañuelo, concursant i amiga inesperable d'Adara en 'Gran Hermano 17', ha reaparegut, després d'un temps, en les xarxes socials i a través d'un directe d'Instagram ha començat a parlar malament de la que era fins ara la seua amiga
Adara durant el seu concurs a 'Gran Hermano 17' | Telecinco

El concurs d'Adara Molinero té el mateix volum de seguidors que de detractors. El seu fort caràcter i la seua fina ironia ha fet que la concursant es posicione com una de les més carismàtiques de l'edició i s'haja convertit en la protagonista de molts dels fils conductors del format de telerealitat de Telecinco.

Des de fora, la seua actual parella, Hugo, intenta defendre-la i, fins i tot, excusar-la quan es tracten temes relacionats amb els sentiments i que l'afecten a ell directament. Però ara a Adara li ha aparegut una nova enemiga i que, a més, era una molt bona amiga seua al principi.

D'amigues inseparables a enemigues

Bárbara Cañuelo, concursant i amiga inesperable d'Adara en 'Gran Hermano 17', ha reaparegut, després d'un temps, en les xarxes socials i, a través d'un directe d'Instagram, ha començat a parlar malament de la que era fins ara la seua amiga.

Bárbara es referix als fans d'Adara com a sectaris i, a més, posa en dubte que siguen tan defensors de la concursant, perquè segons explica, és impossible justificar actituds d'una persona que és capaç de fer mal a la seua família només per a guanyar punts dins del reality.

Una porta oberta a la reconciliació

Per si no n'hi haguera prou, també acusa a la seua examiga de fer demagògia barata i que, a més, això se li dona bé. És més, posa com a exemple quan es portaven bé i Molinero li va preguntar com podia entrar en 'Supervivientes' per a, uns dies més tard, eixir en una revista criticant a la seua amiga.

A pesar de tot, en el mateix vídeo confessa que, si alguna volta es torna a trobar amb Adara, podran arreglar les seues diferències i podran fer les paus. Ara bé, no sabem si Adara pensarà el mateix quan isca del concurs i veja el vídeo que ja acumula centenars de reproduccions en les xarxes socials.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rosalía viu una de les seues millors nits" "Mor l'actor Nicolás Dueñas, pare de Lucía en 'Aquí no hay quién viva'"