La fortuna que ha guanyat Rocío Flores durant el Nadal pel seu nou treball

La filla de Rocío Carrasco, a banda de la seua faceta televisiva, exercix com a 'coach' nutricional d'una empresa piramidal
Rocío Flores ha presumit de salari a través de les xarxes | Gtres

 

A Rocío Flores, filla d’Antonio David Flores i Rocío Carrasco, se li acumulen els èxits professionals, i no només per la seua recent faceta televisiva, sinó perquè fa aproximadament un any que treballa des de casa com a ‘coach’ nutricional, per a una empresa que es dedica a ajudar a les persones a perdre pes i conseguir un estil de vida més saludable.

I és ara quan està començant a conseguir els èxits que ella esperava, de tal forma que l'empresa per a la que treballa l'ha premiat amb un ascens i una gratificació econòmica que la filla de Rocío Carrasco, ben orgullosa, ha volgut proclamar als quatre vents a través de les xarxes, mostrant la seua prima de 2.400 euros. Sense dubte, és tota una alegria per a la neta de la difunta Rocío Jurado, a qui li va molt bé amb la seua nova professió, gràcies a la que està conseguint certa independència econòmica.

 

Però a què es dedica exactament Rocío Flores?

La seua faena consistix, gràcies a un mètode saludable, en donar consells a les persones que volen perdre pes i canviar el seu estil de vida, a través de receptes, taules d’exercici, seguiment telefònic i via e-mail.

Però esta empresa, que es diu Juice Plus, és d’estructura piramidal, i aprofita l'oportunitat per a vendre les seues particulars pastilles amb l'objectiu d'ajudar a perdre pes, cosa per la que recentment s'ha posat en dubte la figura de Rocío Flores dins de la companyia i si estava participant en una estafa pel fet d'estar comercialitzant les citades píndoles.

Potser pel rebombori causat, la filla de Rocío Carrasco ha volgut callar boques mostrant orgullosa el seu salari d'este mes en Instagram: «El meu jornal + prima de 2.400 euros. Esta gratificació és un reflex de molta faena, molt de sacrifici, molta il·lusió i ganes».

Rocío Flores mostra orgullosa la seua prima de 2.400 euros | Instagram

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La fotografia de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz que portarà polèmica" "Foto: Pluja de crítiques a Rosalía per una imatge que ha comprtit en Instagram"