La fotografia de Chenoa despullada que ha revolucionat les xarxes

La cantant continua treballant en els seus projectes musicals
Chenoa revoluciona les xarxes | Atresmedia

La cantant Chenoa ha penjat una fotografia en Instagram que ha causat furor entre tots els seus fans, que fa temps que no la veuen tant com desitjarien. I és que, des de la seua eixida de 'Zapeando', l'artista s'ha centrat més en la seua música.

Chenoa sap revolucionar les xarxes

Pareix que, per fi, Chenoa ha trobat l'amor. La cantant es casarà amb el seu nóvio, el doctor Miguel Sánchez Encinas, Cap del Servici d'Urologia de l'Hospital Universitari Rei Joan Carles. Centrada en el seu treball i en la seua vida personal, la que va ser una de les primeres 'triunfito', ha revolucionat Instagram, a causa d'una fotografia a on apareix pràcticament despullada. «Que descanseu i tingueu molts plans», va escriure al costat de la foto en blanc i negre en la que apareix tapada amb un llençol i amb un gran collaret com a única peça.

Chenoa continua centrada en la seua carrera professional, a on seguix demostrant perquè va ser una de les 'triunfitos' amb més d'èxit. Després d'abandonar 'Zapeando', l'artista treballa en altres projectes. A principis de l'any que ve, Chenoa estarà una temporada més en el jurat del concurs d'Antena 3 'Tu cara me suena'.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La impactant confessió de Shakira sobre una crisi amb Gerard Piqué" "Important novetats de Sara Carbonero en la lluita contra el càncer"