Les fotografies més esperades del casament de Rafa Nadal i Xisca Perelló

El tenista ha publicat a través de la seua fundació, les primeres imàtgens del dia del seu casament
Rafa Nadal i Xisca Perelló s'han casat este cap de setmana en Pollença | València Diari

 

Rafa Nadal i Xisca Perelló ja són marit i muller. El tenista i la seua parella de tota la vida es casaven, després de 14 anys de festeig, este dissabte en Sa Fortalesa d'Albercutx, una enorme finca situada en la badia de Pollença (Mallorca). La cerimònia va ser íntima, tal com volien els nóvios, tot i estar plena de convidats molt famosos, com els reis emèrits, Joan Carles i Sofia, i també tenistes com el valencià David Ferrer o Feliciano López, Carles Moyà i Marc López.

La parella va poder disfrutar d’una celebració feta al seu estil, íntima i discreta, amb 350 convidats a qui van demanar deixar els telèfons mòbils en unes taquilles a l’entrada de la fortalesa, per a poder viure el casament en la més estricta intimitat.

 

Rafa Nadal publica les primeres fotografies

I a pesar de les grans mesures de seguretat que van prendre els nóvios, això no ha impedit que siguen ells mateixos els qui publiquen fotografies del seu casament, i no s'han pogut resistir de compartir la felicitat d’eixe gran dia. Ha sigut el mateix Rafa Nadal qui ha publicat, a través de la seua fundació, unes imàtgens de la parella el dia de la cerimònia com si fora un reportatge fotogràfic.

 

Rafa Nadal i Xisca Perelló feliços el dia de la seua boda| Fundació Rafa Nadal

En la imatge, un atractiu Rafa Nadal, vestit amb un trage gris molt elegant abraça feliç a la seua dona, qui lluïx el vestit dissenyat en exclusiva per Rosa Clarà, inspirat en l'Art Decó. De fons, la Mediterrània emmarca als novençans, que ja ensenyen les aliances en el que és el primer dia de la seua aventura compartida.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeos: 500 manifestants en solidaritat amb l'independentisme català en València" "Es confirma el lloc definitu on enterraran a Camilo Sesto"