Gloria Camila està en el seu pitjor moment i una altra volta soltera

La xica havia iniciat una relació amb un xic desconegut el mes de gener
Gloria Camila | G3

Sens dubte, Gloria Camila no està passant per un dels seus millors moments, a pesar de què intenta mantindre's al marge de tota polèmica. La filla de José Ortega Cano, en menys d'una setmana, ha hagut de fer front a una ruptura amorosa i a diferents declaracions sobre la seua vida sexual i en contra de la seua família, de la mà del seu ex, Kiko Jiménez.

La xica ja ha borrat de totes les seues xarxes socials les seues fotografies amb la seua exparella, David, amb qui mantenia una bonica relació que ha durat només uns pocs mesos. Pel que pareix, les polèmiques en les que s'ha vist relacionada la filla de 'la més gran' podrien haver provocat que el xic decidira posar fi a la relació.

Per això el desconegut xic hauria tallat amb ella amb la condició de mantindre el seu anonimat fora de perill. Mentres, la colombiana es mostra trista per la notícia en les seues xarxes socials, a on recentment publicava una frase per a fer vore com era el seu estat emocional: «Vaig triar l'any equivocat per a tractar de donar-li rumb a la meua vida».

Ha parlat en el seu Instagram

Recentment, la xica també pujava una publicació en el seu compte d'Instagram, a on adjuntava uns versos de Miguel Martínez. «Ella era tan fort que encara que el món se li vinguera damunt, sempre buscaria la manera d'eixir il·lesa, i encara que tenia mil motius per a no continuar vivint, sempre triava seguir en peus. Van ser moltes voltes les que la vaig vore recollir els trossos del seu cor trencat i estimar-se a ella mateixa; era una d'eixes dones que res les para, amb metes traçades en la vida, que plora en silenci, però que sempre trien continuar somrient. Tenia clar que no necessitava a algú al seu costat per a ser feliç, però quan volia, ho feia sense límits, i encara que tots li fallaren ella triaria seguir, perquè es tènia a si mateixa i creia en ella, només això li bastava per a continuar lluitant», escrivia en el seu compte d'Instagram.

Pareix que Gloria Camila haurà de suportar una infinitat de declaracions sobre la seua incipient ruptura amb la seua parella, un fet que s'unisca a la seua polèmica amb Kiko Jiménez i la seua parella, Sofía Suescun.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Aída Nizar ha sigut detinguda per amenaçar a la seua parella amb una navalla" "La telefonada inesperada que ha rebut Felip VI esta setmana"