La Guàrdia Civil posa en marxa campanyes de control d'embarcacions esportives, d'esbarjo i de motos nàutiques

Amb estes campanyes es pretén millorar la seguretat dels usuaris d'estos tipos embarcacions i motos, a més de conscienciar tant a professionals com a usuaris esporàdics d'esta mena d'activitats aquàtiques

La Guàrdia Civil, com en anys anteriors, ha posat en marxa sengles campanyes de control d'embarcacions esportives, d'esbarjo i de control de motos nàutiques, que es prolongaran fins al pròxim 15 de setembre, amb les quals es pretén millorar la seguretat dels usuaris d'estos tipus d'embarcacions i motos, així com els banyistes i persones les nostres costes en el període estival.

Campanya de control i inspeccions relacionades amb embarcacions

Es durà a terme per part dels Serveis Marítims patrulles de Ports i Costes de la Guàrdia Civil en tot el litoral de la província de València.

Entre les accions que es duran a terme es troba el control dels certificats de navegabilitat, dels justificants de pagament de la prima de l'assegurança en vigor i la titulació de pilot corresponent a les característiques de l'embarcació.

D'altra banda, els agents inspeccionaran establiments i negocis dedicats a esta activitat amb la finalitat de conscienciar tant als professionals com als usuaris esporàdics d'esta mena d'activitats.

Durant la campanya de l'any 2020 la Guàrdia Civil va realitzar un total de 84 inspeccions a embarcacions d'esbarjo i 9 infraccions: 4 per certificats de navegabilitat, 3 per pòlissa d'assegurança i 2 pels títols de patró.

Este mateix any es va fer la mateixa operació amb les motos nàutiques. Es van executar 52 inspeccions i 9 infraccions: 2 per titulacions, 2 per matriculacions, 2 pòlissa d'assegurança, 1 per elements de seguretat i 2 per zones o períodes de navegació.

Campanya de control de motos nàutiques

Esta campanya es realitza amb l'objectiu d'evitar en la mesura del possible els accidents i d'incrementar la seguretat de la vida humana en la mar. Es durà a terme, a més d'en les zones costaneres, també en aigües interiors, com a pantans, embassaments o llacs on també hi haja activitats recreatives d'este tipus.

Este mateix any es va fer la mateixa operació amb les motos nàutiques. Es van executar 52 inspeccions i 9 infraccions: 2 per titulacions, 2 per matriculacions, 2 pòlisses d'assegurança, 1 per elements de seguretat i 2 per zones o períodes de navegació. A més, de tot el ressenyat, cal ressaltar l'obligació de portar armilla salvavides en les motos nàutiques.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Recorden a les víctimes de l'accident del metro de València 15 anys després" "Comparteix i Recicla, la major recollida de joguets per a xiquets vulnerables"