Iker Casillas podria tornar als terrenys de joc

L'exporter de la selecció espanyola i del Reial Madrid continua amb la seua recuperació
Casillas tornar a ficar-se unes botes de futbol| Instagram

Iker Casillas ha donat una genial notícia a tots els seus seguidors: s'ha tornat a ficar unes botes de futbol per primera volta des que ha patit un infart de miocardi, mentres entrenava amb el Porto. El porter seguix amb el seu procés de recuperació.

Possible retorn

L'excapità de la Selecció Espanyola ha pujat una imatge en les seues xarxes socials en la que mostra una de les seues botes sobre un terreny de joc. Fa sis mesos que Casillas no juga a futbol, a causa de l'infart. El madrileny ha de prendre una decisió sobre el seu futur segons es vaja trobant de recuperat. De moment, pareix que va tot de la millor manera possible. Mentres, exercix com a enllaç entre la plantilla del Porto i la directiva, per a estar prop dels seus companys i seguir lligat al vestuari portugués.

El porter, abans de patir l'infart, estava en un excel·lent moment professional, a on disfrutava de la titularitat en pràcticament totes les competicions, a més de ser un dels jugadors més importants de la història de l'equip portugués –que sempre s'ha portat molt bé amb ell– igual que la seua afició.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una exconcursant de GH i amiga d'Adara carrega durament contra ella" "Rosalía viu una de les seues millors nits"