Ix a la llum el secret millor guardat de Bigote Arrocet

L'humorista continua en el centre d'atenció dels mitjans de comunicació
Edmundo Arrocet podria tindre un fill secret | València Diari

Bigote Arrocet continua en el centre dels mitjans de comunicació. En este cas, el jutge l'ha citat per segona volta per prendre-li mostres d'ADN i comparar-les amb les que ja tenen d'Alexis Parcerisa Ledgard.

Alexis va demandar fa pràcticament un any a Arrocet assegurant que era el seu fill. Ara la data de la vista oral s'aproxima: el 17 de febrer en l'Institut Nacional de Toxicologia de Las Rozas, en Madrid.

Si no es presenta, el jutge aplicarà l'article 767.4 de la Llei d'Enjudiciament Civil i se'l declararà directament pare d'Alexis. De fet, Arrocet ja va evitar comparéixer davant el jutge la tardor passada per este assumpte.

Alexis no vol diners

Fernando Osuna, advocat d'Alexis, és expert en esta classe de litigis, amb èxits a l'esquena com el reconeixement de paternitat d''El Cordobés' o Javier Santos com a novè fill de Julio Iglesias. «Va contactar amb el despatx a finals de febrer d'enguany per a explicar-nos el seu cas. Entenem que hi ha motius més que suficients per creure'l i d'eixa manera ho hem comprovat», ha explicat en 'La Vanguardia'.

Segons l'advocat, Alexis no busca cap classe de compensació econòmica. Només vol que la justícia convertisca una veritat real en una veritat judicial. Va ser en el 2016 quan Alexis va destapar per primera volta la notícia a través dels mitjans de comunicació.

Però Bigote Arrocet sempre ha rebutjat tal afirmació i no ha volgut respondre mai a la premsa sobre l'assumpte, tot i que alguna volta se l'ha vist passejant junt amb Alexis. Falta vore com gestiona Arrocet esta segona oportunitat d'aclarir la història.

També pots llegir...

    🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

    "Nous rumors sobre una crisi entre Felip i Letícia" "Última hora: Joaquín Sabina cau de l'escenari durant el seu concert en Madrid"