Ix a la llum com serà el vestit de nóvia de Xisca Perelló

Rafa Nadal i Xisca Perelló es casaran el pròxim 19 d'octubre en Pollença
Xisca Perelló ha triat un vestit de la firma Rosa Clarà | València Diari

 

El pròxim 19 d’octubre es casaran a Mallorca el tenista Rafa Nadal i la seva parella de sempre, Xisca Perelló, en una ceremònia que se celebrarà a la fortalesa d’Albercutx, un indret quasi inexpugnable que està situat a la badia de Pollença.

 

Allí s’hi donaran cita moltes celebritats i fins i tot comptarà amb la presència del rei emèrit Joan Carles acompanyat de Sofia. Un dels secrets millor guardats però, és saber com serà el vestit que lluirà la núvia, que ja ha sortit a la llum que estarà dissenyat per la firma Rosa Clará.

 

Una col·lecció senzilla amb detalls d'encaix

Vestit de la col·lecció 'Alta Costura' de Rosa Clarà | València Diari

 

Xisca Perelló ha escollit un vestit que pertany a l’última col·lecció que la dissenyadora Rosa Clará va presentar a l’abril a la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, anomenada 'Alta Costura', la qual, en paraules de Clará, es tracta d’una col·lecció «amb línies molt arquitectòniques, vestits molt senzills, però amb molta artesania.

 

Destacaria l’art déco que hem aplicat a l’encaix. Aquest any hem incorporat escots ‘halter’ i molts colls de cigne que creiem que afavoreixen molt», explicava amb detall la dissenyadora.

 

Vestit de nóvia de la col·lecció 'Alta Costura' de Rosa Clarà | València Diari
Vestit de nóvia de la col·lecció 'Alta Costura' de Rosa Clarà | València Diari

 

Així doncs, Xisca enlluernarà els assistents a la seva boda amb un vestit molt en harmonia amb la seva personalitat, ja que sempre s’ha mostrat una noia molt discreta i senzilla. El casament tindrà lloc al migdia i posteriorment gaudiran d’un dinar de celebració, una festa, i un sopar informal.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Miki d''OT' viu la seua millor setmana" "Shakira i Jennifer López, en l'esdeveniment deportiu més important de l'any"