Joaquín Sabina operat d'urgència

El cantant es va caure anit durant el concert de Madrid
Estos fets son conseqüència de la caiguda de Sabina de l'escenari del 'Wizink Center' de Madrid | Flickr

Joaquín Sabina ha sigut operat d'urgència per un hematoma intracraneal. El cantant té un xicotet colp al cap i es troba en la sala d'observació de l'UCI des de què va ingressar anit en la clínica 'Ruber'. Segons ha confirmat a l'agència EFE el seu representant, José Navarro 'Berry', de moment no se sap la magnitud d'esta lesió. 

Estos fets son conseqüència de la caiguda de Sabina de l'escenari del 'Wizink Center' de Madrid, a on feia un concert amb Joan Manuel Serrat. «No estem alarmats», ha assegurat 'Berry', pocs minuts després de què els metges informaren a la família de l'estat del cantant. Sabina, a demés, presenta tres fissures netes en el muscle esquerre sense desplaçament que només requeriran immobilització.

Segons informa el periòdic 'Levante-EMV', l'ingrés en l'UCI és «el procediment normal» en un pacient amb els antecedents del cantant, que té un complicat historial de salut, inclosa una hemorràgia cerebral en 2001. 'Berry' també ha assenyalat que Sabina «ha dormit i ha passat molt bona nit».

Hui se li farà un escàner complet i altres proves per a confirmar el diagnòstic i, de moment, els metges preveuen que Sabina continuarà ingressat en observació en l'UCI un mínim de 48 hores.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'encontre sorpresa que posa a Fran Rivera entre l'espasa i la paret" "Torna la gran enemiga de Pilar Rubio"