Jorge Javier anuncia una bona notícia fora de la televisió

El presentador està molt feliç
El presentador està molt feliç | València Diari

  

Estos passats dies, Jorge Javier Vázquez es convertia en notícia per la seua discussió monumental amb Belén Esteban en 'Sábado Deluxe', baralla de la que pareix haver-se penedit, d'acord amb els últims missatges que ha publicat en el seu compte de Twitter. Tot i això, este dijous ha cobrat màxima actualitat per un altre motiu. Quin? Que afronta un nou projecte fora de la televisió.

En concret, ha sigut en 'Sálvame' a on el presentador ha volgut compartir amb l'audiència que torna al teatre. Especialment il·lusionat és com s'ha mostrat per poder tornar a pujar als escenaris. I ho farà amb l'obra que tenia previst haver estrenat mesos enrere: 'Desmontando a Séneca'. No obstant això, no va poder fer-ho a causa de la crisi del coronavirus.

D'eixa manera ha exposat que ja està treballant per a poder representar esta obra una volta passe l'estiu. En concret, serà en setembre quan puga estrenar-la i tornar al teatre, que tant l'apassiona.

En este sentit, cal dir que esta representació serà molt especial per a Jorge Javier per dos motius. Primer, perquè podrà mostrar al públic una faena  que li feia molta il·lusió posar en escena. I segon, perquè amb esta obra torna a pujar a l'escenari d'un teatre. I és que no cal oblidar que va haver de deixar este art després de patir un ictus el 2019. En concret, es va vore obligat a abandonar la comèdia 'Grandes éxitos' en la que estava participant.

'Desmontando a Séneca'

Juan Carlos Rubio és el director i autor d'esta obra teatral que gira entorn de la vida. Porta per subtítol '¿Y si hablamos de la brevedad de la vida?' i aborda qüestions com ara els somnis, l'esperança, l'humor, la tendresa... 

El presentador està molt content i orgullós. A demés, ha manifestat que «no tinc por. Només il·lusió. Il·lusió de tornar a pujar a un escenari, de posar-me a estudiar, d'assajar, de posar-me nerviós». És més, davant d'este repte, ha afirmat que «em ve de gust recórrer Espanya amb la gira i de sentir de nou el contacte amb el públic, encara més en un format xicotet com este».

De moment, només se sap que la posarà en escena a partir de setembre. Caldrà esperar per a conéixer les dates i les ciutats per les que passarà.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El perquè un veí de Benidorm volia ensenyar-li una portada de 1976 al rei Felip VI" "L'acte dels reis durant la visita a Benidorm que ha fet saltar les alarmes"