Jorge Javier critica Joan Carles per l'escàndol en plena crisi del coronavirus

El presentador critica la figura del rei emèrit
Jorge Javier Vázquez | València Diari

La crisi del coronavirus i totes les seues conseqüències no estan impedint a Jorge Javier Vázquez anar a treballar. El presentador de Telecinco seguix al capdavant de 'Sálvame' i de 'Supervivientes', a demés de publicar el seu blog setmanal en la revista 'Lecturas'.

Si bé la crisi que està patint Espanya ha fet canviar els plans de les principals cadenes de televisió, de moment Jorge Javier no s'ha vist afectat i continua amb les seues aparicions habituals. En el seu blog de la revista 'Lecturas', sempre polèmic, ha parlat sobre la figura del rei i la monarquia espanyola, deixant algun titular que generarà debat.

Jorge Javier Vázquez carrega contra Joan Carles

«En plena crisi del coronavirus, en ple enfonsament d'una societat que desconeix a quants morts haurà d'enterrar i si li quedaran diners per a alimentar als vius, hem conegut com malbaratava el rei emèrit milions i milions d'euros en estimades, vols privats i 'dolce vita' en tota l'extensió de la paraula. La pitjor part no és que tinga vicis sinó saber qui i com li han costejat», ha assegurat.

Per al presentador, la figura del rei està desfasada: «Per a què servix un rei?», es preguntava. «Hem de ser prou madurs per a acceptar que els contes de fades no existixen i que amb tota seguretat hem tingut al capdavant de la Direcció de l'estat un ésser capritxós, egoista i molt poc solidari que prioritzava el seu plaer al benestar d'un poble cada volta més pobre i maltractat», confessava Jorge Javier en referència a Joan Carles.

No és la primera volta que el presentador parla de la monarquia. No obstant això, el que realment ha causat malestar al presentador ha sigut que, enmig d'esta crisi sanitària del coronavirus, haja eixit a la llum tot este escàndol sobre el rei emèrit.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sergio Ramos i Pilar Rubio reben una mala notícia en plena quarantena" "Mor Lucía Bosé amb coronavirus"