Letícia convida a una inesperada persona als sopars de Nadal de la Casa Reial

Esta invitació evidencia una bona sintonia amb la reina
Carla Vigo és la filla de la germana difunta de la reina Letícia | INSTAGRAM

 

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia i filla de la desapareguda germana de la reina Érika Ortiz Rocasolano, va ser convidada l'últim 24 de desembre per la reina a compartir el sopar de la nit de Nadal en el Palau de la Zarzuela amb tota la família reial i les seues cosines, Elionor i Sofia.

Encara que Carla Vigo se la coneix com la neboda rebel de la família de la reina Letícia per les seues habituals eixides de to públiques i per ser molt activa en les xarxes socials, esta última invitació evidencia la bona sintonia que unix a Carla Vigo amb sa tia, encara que s’havia especulat amb tot el contrari.

D'esta forma i, tal com revelava el programa ‘Socialité’, Carla Vigo va poder disfrutar d'una reunió familiar de la mateixa manera que va fer el 31 d’octubre, amb motiu de l’aniversari de la seua cosina Elionor, que complia 14 anys. Per este motiu, es va celebrar un dinar familiar privat en Palau i al que Carla també va assistir.

 

La nit de Cap d’Any la tornarà a passar en la Zarzuela

Testimoni de la seua nit de Nadal ha sigut el regal que s’ha endut per part del Pare Noel i que ella mateixa ha mostrat en les xarxes: unes perles de la firma Tous. A demés, Carla Vigo tornarà a reunir-se amb la seua família materna en Zarzuela la nit de Cap d’any, per a despedir-se junts de l’any 2019 i prendre’s el tradicional raïm i tindre una bona entrada d'any.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Iñaki Urdangarin revoluciona una església de Vitòria" "Zac Efron, a punt de perdre la vida en un programa de televisió"