Mor la filla de la presentadora Adela González de només 8 anys

La menuda patia la malaltia des de feia anys
La presentadora Adela González ha perdut a la seua filla de 8 anys a causa del càncer | EiTB

Trista notícia en el món de la televisió en Espanya este divendres, 29 de maig, en confirmar-se que la filla de la presentadora Adela González ha mort amb només 8 anys a conseqüència d'un càncer que feia anys que combatia. 

La televisió autonòmica EiTB, del País Basc, ha informat de la notícia a través de les seues xarxes socials. La mateixa presentadora guipuscoana ha volgut agrair a través del seu compte de Twitter el suport de la cadena: «Un detall preciós de Dani Álvarez i Ràdio Euskadi. Mil besades per a totes eixes persones que hui ens acompanyen en este dolor immens».

Els seus companys, de dol

Després de conéixer-se la mort de la seua xiqueta Andrea, la periodista ha estat rebent missatges i mostres de condol dels seus companys de cadena i de professió, especialment, dels mitjans de comunicació bascos, a on Adela ha desplegat una llarga trajectòria professional. 

La periodista va començar en la redacció dels informatius de Ràdio Euskadi, però el 2001 va fer el salt a la televisió de la mà d'EiTB presentant diferents programes. En EiTB 2, per exemple, va presentar durant sis anys un programa amb Iñaki López.

També ha coincidit amb Carlos Sobera en diferents projectes, i en la televisió nacional se la coneix especialment per la seua faena com a presentadora de 'Más vale tarde' de La Sexta, amb Mamen Mendizábal des del 2014 fins al 2016. Durant les vacacions de la presentadora, ella la va substituir.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La província de Xàtiva: La curiosa història de la 4a província que va poder ser" "Los detalles que pasaban desapercibidos entre Ana Obregón y el joven Álex"