Mor Lucía Bosé als 89 anys amb coronavirus

Ho ha confirmat Miguel Bosé a través de les xarxes socials
El seu fill, Miguel Bosé, ho ha anunciat a través de les xarxes socials | Cedida

Lucía Bosé, mare del conegut cantant Miguel Bosé, ha mort este dilluns als 89 anys en Madrid. Segons 'Informalia', l'actriu, que era la vídua del torero Luis Miguel Dominguín, hauria mort després de contagiar-se de coronavirus. Bosé vivia en un xicotet poble de Segòvia, en Brieva. El seu fill Miguel ha informat sobre la pèrdua en el seu compte d'Instagram.

Una carrera impecable

Bosé va iniciar-se en el món del cinema a finals dels anys 40, just després de guanyar el certamen de bellesa Miss Itàlia en el 47. En eixe moment, va abandonar la seua faena com a dependenta d'una pastisseria milanesa. En la següent dècada, la carrera de la matriarca de la família Bosé va viure els millors anys. En només un any, va interpretar un paper en 'Gli sbandati' de Francesco Maselli i va participar en 'Muerte de un ciclista' de Juan Antonio Banderas. El mateix any, el 1955, va protagonitzar la pel·lícula del cineasta Luis Buñuel 'Así es la aurora'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Eva González i la foto que no ha publicat en quarantena. Màxima preocupació" "L'última noticia sobre el coronavirus que deixa a Toñi Moreno sense faena"