Nous rumors sobre una crisi entre Felip i Letícia

D'esta manera ho revela la premsa francesa
La reina Letícia en la visita a Écija | GTRES

Com cada dimecres, les principals revistes del cor, espanyoles i europees es poden trobar en els quioscos amb totes les novetats dels principals personatges famosos i de l'àmbit social, inclosos els reis, Felip i Letícia. Estos visitaven Écija fa pocs dies en un nou acte a on rebien l'afecte i l'estima dels veïns d'este poble sevillà. Però hi va haver un detall d'aquell dia que es va escapar a la premsa espanyola: Letícia no duia anell

És sabut que Zarzuela va confirmar fa anys que la reina Letícia no el lluïx en actes públics. Fonts de Casa Reial, explicaven que acabava tenint ferides en la mà, de tant rebre salutacions i agarrar mans.

Fa uns 10 anys que va prendre la decisió de no dur l'aliança de casada. Això no ha aturat a la premsa francesa, ja que són diferents els mitjans que arrepleguen hui que l'absència d'anell no és més que la confirmació d'una nova crisi matrimonial. Algunes com 'Public' arriben a afirmar que esta imatge «planteja moltes preguntes».

 

Continuen els rumors de crisi matrimonial

Cal recordar, a demés, que hi ha un altre motiu turbulent pel que Letícia no duu ja este anell: es va comprar amb una targeta de crèdit de la fundació Nóos. I és que va ser Iñaki Urdangarin qui va fer d'intermediari per a conseguir l'aliança per 3.000 euros

A pesar d'això, l'hermetisme al voltant de la relació entre el rei Felip i la seua dona fa difícil saber que passar realment entre ells. Sempre s'ha especulat que la reina Letícia, coneguda pel seu fort caràcter, no aprova certs comportaments de membres de la Família Reial. La premsa gal·la, tot i que no parla de divorci, sí que veu problemes en la parella arran d'un començament d'any convuls.  

És ben cert que, tot i que han passat prou anys, Letícia encara s'incomoda amb l'exposició mediàtica, però això no l'hauria d'impedir ser més afectuosa amb Felip i demostrar que són un matrimoni i no una mera parella protocol·lària. Els espanyols ho agrairíem i el rei també.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Joaquín Sabina cau de l'escenari durant el seu concert en Madrid" "Fotos: Paz Padilla diu adéu a sa mare"