Una nóvia enganxa a la seua parella violant la seua millor amiga dies abans de la boda

No obstant això, van decidir casar-se igualment | La víctima va esperar fins a l'endemà del casament per a denunciar l'agressió
Els fets van passar en agost, però l'agressor va ser detingut el passat 3 d'octubre  | València Diari

Daniel J. Carney estava a punt de casar-se amb la seua parella i va decidir organitzar una festa amb motiu de la celebració pocs dies abans de la boda, en agost. L'acte es va celebrar en un hotel situat en Pennsilvània, en els Estats Units. Segons relata 'The Washington Post', la futura dona de Carney li va demanar, ja entrada la nit, que acompanyara a la seua millor amiga a la seua habitació, ja que havia begut massa. No obstant això, en lloc d'ajudar-la a gitar-se, la va conduir fins a un vestuari i la va violar.

Tal com explica el mitjà referit, va ser la mateixa parella de l'agressor qui va descobrir els fets. Després d'una forta discussió, van decidir casar-se igualment.

La víctima, per la seua banda, va esperar a l'endemà del casament per a denunciar l'agressió sexual. Igualment, segons consta en l'escrit de demanda, la jove va perdre el coneixement en beure massa alcohol. Ja dins el vestuari de l'hotel —a on va passar la violació— es va despertar en sentir un mos de Carney i es va tornar a desmaiar. Finalment, va vore que estava despullada i que la parella de la seua amiga l'estava violant.

Carney assegura que la víctima va iniciar les relacions

L'agressor va al·legar que va ser la víctima qui el va portar al vestuari, però les imàtgens de les càmeres de seguretat indiquen el contrari i incriminen directament al xic. Paral·lelament, després de l'enllaç matrimonial, pareix que Carney es va posar en contacte amb la xica per a demanar-li perdó i dir-li que es prenguera la pastilla per a evitar problemes. Ara —des del 3 d'octubre— està detingut i s'enfronta a una condemna que podria arribar als 20 anys de presó.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rosana abandona Toñi Moreno, embarassada de 6 mesos" "El pare del futbolista Antonio Reyes trenca el seu silenci en Telecinco"