Oferta d'ocupació: Es busquen conductors d'autobús amb sous de 1.500 euros

Després de la relaxació de les restriccions per la pandèmia de coronavirus, es comencen a restablir els viatges

Es necessiten conductors per a una empresa d'autobusos a Espanya. Alsa té obertes diverses ofertes d'ocupació. Després que els viatges es paralitzaren per la pandèmia de coronavirus, el sector torna a repuntar amb la relaxació de les restriccions.


L'empresa Alsa cerca conductors per a viatges, però també per a transport escolar en algunes comunitats. El sou per a estos llocs de treball ronda els 1.500 euros, en algunes ofertes és superior.


A més de conductors, també hi ha ofertes de treball per al personal de taller: electricista, mecànic. A continuació, detallem quins són els requisits per a aplicar a l'oferta laboral com a conductor.

Requisits per al treball

 

La majoria d'ofertes per a conductors publicades en Alsa requereixen el següent:


 Tindre permís de conduir classe D, Targeta CAP de viatgers en vigor, Targeta Tacògraf i 12 punts mínim en permís de conduir.


 Acreditar experiència en conducció d'autobusos


Residir a les ciutats de l'oferta o llocs pròxims.


Experiència de cara al públic i capacitat per a oferir una atenció positiva i de qualitat.


L'empresa s'encarregarà de la formació contínua al llarg de la teua carrera professional. Els contractes són temporals i, en alguns casos, per a trajectes de llarg recorregut, a excepció dels quals són per a transport d'escolars.


Com puc enviar el meu CV?

 

Les vacants es troben en la web i en el següent enllaç, des d'on es pot aplicar a l'oferta en l'opció 'sol·licitar ara'. A continuació, haurà d'emplenar les dades que es demanen: dades personals, de contacte, respondre a algunes preguntes i adjuntar el CV.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta alimentària: Retiren del mercat diversos lots d'una ensaladilla russa envasada" "La carta de la presidenta d'una comunitat de veïns que s'ha fet viral en xarxes"