Orgull 2021: les celebrities LGBTIQ+ més buscades a Espanya

Pablo Alborán, Inma Cuesta i Sandra Barneda ocupen el pòdium en el rànquing de celebritats espanyoles del col·lectiu LGBTIQ+

Hui se celebra el Dia Internacional de l'Orgull, una celebració per la reivindicació dels drets del col·lectiu LGTBIQ+ al voltant del planeta. A Espanya, l'any en el qual els drets de les persones trans han centrat el debat, l'Orgull torna amb el lema “Els drets humans no es negocien, es legislen”.

Celebrant el dia més important de la diversitat i els drets LGBTIQ+, Semrush, la plataforma SaaS líder en gestió de visibilitat en línia i màrqueting de continguts, ha realitzat un estudi per a veure qui són els noms propis i les personalitats LGBTIQ+ més influents a Espanya.

Pablo Alborán ocupa el primer lloc en el rànquing dels espanyols del col·lectiu més buscats, amb una mitjana de 171 mil cerques en línia en l'últim any. El cantant va revelar l'any passat a través de les seues xarxes socials que és homosexual.

En segon lloc, apareix Inma Cuesta amb 114 mil cerques. L'actriu, que sempre ha sigut molt reservada sobre la seua vida privada, va dedicar recentment un premi rebut en el Festival de Cinema d'Alacant a la seua núvia en les seues xarxes socials.

La presentadora de televisió i activista del col·lectiu LGBTIQ+ Sandra Barneda tanca el top 3 celebritats LGBTIQ+ més influents a Espanya amb una mitjana de 108 mil cerques.


Coincidint amb la causa trans que rep especial visibilitat en l'edició de 2021 de l'Orgull a Espanya, la transsexual Daniela Santiago ha destacat en el rànquing d'espanyols LGBTIQ+ més influents, ocupant el quart lloc amb una mitjana de 89,5 mil cerques en Internet.

L'actriu va donar vida a Cristina 'la veneno' en una sèrie dirigida pels Javis, aconseguint enguany la nominació als 'Premis Feroz' a Millor Actriu Protagonista d'una Sèrie.

A més de Daniela Santiago, altres dones trans han destacat en el rànquing de les 10 personalitats espanyoles més influents del col·lectiu LGBTIQ+.

El seté lloc del rànquing l'ocupa Lola Rodriguez, model i actriu transsexual. Lola va interpretar a Valeria Vegas en la sèrie 'Veneno', acumulant una mitjana de 62,2 mil cerques en línia.

Coincidentment, la biògrafa de 'la Veneno', Valeria Vegas, també ha destacat en el rànquing com una de les dones trans més influents a Espanya. La periodista i escriptora suma una mitjana de 57,2 mil cerques i ocupa el nové lloc en el rànquing.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Guàrdia Civil ofereix 2.091 places mitjançant oposició" "Convocades les oposicions per a ajudants d'arxius, biblioteques i museus"