Pablo Iglesias i Irene Montero s'enfronten a un conflicte veïnal de 30.000 euros

La comunitat de veïns que agrupa els xalets de la zona a on viuen no està incrita en el registre de la Comunitat de Madrid
Pablo Iglesias i Irene Montero es troben en ple conflicte veïnal | Cedida

 

El xalet que Pablo Iglesias i Irene Montero es van comprar en Galapagar els seguix donant més maldecaps. Si al principi els problemes van arribar per les crítiques rebudes al fet que la parella traira els seus ideals comprant-se una vivenda d’aquelles dimensions, ara s’ha originat una trifulga veïnal entre els propietaris de la urbanització La Navata, que és la comunitat de propietaris que agrupa tots els xalets de la zona.

 

La comunitat de veïns no està legalment inscrita

Pel que es veu, aquesta comunitat de veïns no està inscrita en el registre oficial de la Comunitat de Madrid, cosa que és obligatòria. Este fet ha provocat recentment un problema per als propietaris dels diferents xalets, que van voler litigar als jutjats per una avaria i no ho van poder fer perquè no tenien personalitat jurídica.

 

Per tal de solucionar el problema, l’empresa que gestiona la comunitat de veïns ha proposat contractar els serveis d’un despatx d’advocats i els seus honoraris sumen uns 30.000 euros, una xifra que molts veïns han trobat desproporcionada.

 

Imatge del xalet de Pablo Iglesias i Irene Montero | València Diari

 

D’esta manera, els propietaris es troben ara mateix dividits en dos bàndols, uns que han donat el vistiplau a esta proposta, que és el cas de Pablo Iglesias i Irene Montero, i els altres que no volen acceptar el gasto tan elevat i que demanen que es busque una altra solució més econòmica. La cosa, a més, no es quedaria ahí, ja que hi ha altres terrenys dins de la comunitat que no figuren en el registre de la propietat.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alejandro Sanz perd el juí contra la seua exrepresentant" "Les boniques paraules de Clara Lago al seu ex, Dani Rovira"