Els 'plans secrets' dels reis després d'una setmana sense aparèixer

No se sap res des de la seua tornada a la Sarsuela
No se sap res des de la seua tornada a la Sarsuela | Gtres

Com tots els anys, els reis Felip i Letícia, acompanyats per la princesa Elionor i la infanta Sofia, han passat part de les seues vacacions d'estiu en  Mallorca. És cert que este any a causa de les circumstàncies provocades per la pandèmia la seua estada en les Balears ha estat molt més curta de l'habitual. 

El passat 18 d'agost, tota la Família Reial s'embarcava rumb cap a Madrid i tornava a la capital després de 10 dies de descans i amb més d'un acte oficial en les illes. A diferència d'altres anys, ses majestats renunciaven al viatge privat que solen fer per estes dades al costat de les seues filles i es dirigien directament al Palau de la Sarsuela. 

Una setmana sense notícies d'ells

D'això ja fa més d'una setmana i la pregunta que es fa tot el món és si realment això és cert, ja que no hi ha res apuntat en la seua agenda oficial, ni cap informació indica que hagen abandonat la Sarsuela.

El portal 'Vanitatis' ha intentat saber què han estat fent Felip, Letícia i les seues filles estos dies, però sense èxit. Són dies lliures, sense compromisos oficials a on els reis poden disfrutar de total privacitat. «Els Reis van tornar a Madrid el 18 després de l'agenda en les Balears, i esta setmana no tenim activitats oficials. És tot el que podem dir», és l'única contesta que han rebut des de la Casa Reial. 

A l'espera de què tornen a ser 'pillats'

Encara que no se solen fer públics els plans dels reis en els seus moments lliures en Madrid, són moltes les ocasions en què els ulls indiscrets els han descobert. Ja el 2016, alguns fotògrafs van captar imàtgens de la seua eixida d'un cèntric restaurant de la capital. O el 2017, quan testimonis van confirmar que havien anat al cine a vore una pel·lícula espanyola. 

Però de moment, este estiu de 2020, ni un acte cultural ni una escapada sorpresa. És cert que encara queden alguns dies perquè els reis recuperen la seua agenda. Tot apunta al fet que serà durant els primers dies de setembre quan els tornem a vore. Encara que tot està a l'espera que hi haja una confirmació oficial des de la Sarsuela.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'emotiu homenatge que rebrà Pau Donés que farà plorar a més d'un" "La nova il·lusió de Froilà que la Família Reial no podrà parar de cap manera"