Un poble espanyol ofereix treball i habitatge gratuït a les famílies que es muden allí

El poble de Griegos necessita, bàsicament, xiquets en edat escolar per a no tancar l'únic establiment educatiu primari del municipi
Griegos ofereix treball i habitatge gratuït a les famílies que es muden allí | Turisme Sierra de Albarracín

Un xicotet poble espanyol amb menys de 200 habitants, anomenat Griegos, ofereix treball i lloguer gratis per tres mesos a les famílies de qualsevol lloc del món que vulguen mudar-se a viure allí. L'única condició és que els qui pretenguen establir-se en eixe lloc tinguen fills en edat escolar.

Griegos és una localitat que es promociona com “el segon poble més alt d'Espanya”, i se situa a la província de Terol, en la comunitat d'Aragó. Per a atraure més gent a eixe poble de muntanya, l'ajuntament local va pujar un vídeo a les xarxes socials, i en poques hores va rebre milers de sol·licituds de famílies espanyoles i d'altres punts del món.

Bàsicament, la proposta naix de la necessitat de mantindre l'escola del lloc en funcionament. Actualment només compten amb huit alumnes, i la idea és arribar als 12 estudiants, la qual cosa permetrà dividir les classes en dos grups diferents.Ocupacions disponibles

 

El municipi, que té 132 habitants d'acord amb l'últim cens, ofereix treball per als quals vulguen establir-se en el restaurant i a l'hotel del poble. Dos treballs en el primer cas, en cuina i en atenció, que pot ser per a un matrimoni; i en el segon cas, una ocupació com a gestor de l'hotel, que ha sigut recentment remodelat.

A més, d'acord amb l'informat per les autoritats al senyal 'Aragón Noticias', el poble compta amb una excel·lent xarxa de fibra òptica, perquè qualsevol que arribe puga mantindre el seu treball a la distància.

“T'esperem en Griegos, un dels meravellosos pobles de la Serra d'Albarrasí, que continua lluitant contra la despoblació rural”, van expressar les autoritats en les xarxes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Castelló reafirma la seua aposta pels esdeveniments musicals amb el SOM Festival" "La pujada de l'energia provocarà un sobrecost per a les famílies de 505 euros"