La princesa Elionor decepciona a Joan Carles I

El rei emèrit està molest amb la seua neta a causa del discurs que va fer
La princesa Elionor durant els Premis Princesa d'Astúries, a on va fer una dedicatòria a la seua iaia | GTRES

El passat 18 d'octubre, la princesa Elionor va viure un dels dies més importants de la seua vida i és que, per primera volta, exercia com a hereva al tron en els Premis Princesa d'Astúries, cosa que va suscitar un gran interés. I ho va fer amb el seu primer discurs públic a on va deixar bona mostra de la seua temprança.

  

El discurs d'Elionor va ser lloat per pràcticament tot el món, encara que hi ha algú que se sent defraudat per unes paraules que la xiqueta va dedicar. I este no és un altre que el seu iaio patern, el rei Joan Carles I. Pel que pareix, segons ha donat a conéixer un amic del rei emèrit a 'El Español', este es troba decepcionat perquè en el discurs la seua neta no l'ha mencionat com sí que va fer amb la seua iaia, la reina Sofia, de qui va dir: «M'agradaria donar les gràcies també a la meva iaia, la reina Sofia. Ella sap l'important que per a mi és la seua presència en esta cerimònia».

El rei emèrit no va acudir a la cerimònia

Segons ha revelat esta persona pròxima a Joan Carles I, «li ha dolgut molt que la seua neta, la Princesa d'Astúries, no se'n recordara d'ell en les seues primeres paraules... No va dir res! És el seu iaio, però, a més, és el Rei». Després d'estes declaracions, hi ha gent que defensa a la princesa Elionor exposant que si va nomenar a la reina Sofia va ser per a agrair-li que haguera acudit a esta gala per a donar-la suport, cosa que el seu iaio no va fer.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carme Chaparro preocupa tots els seus seguidors amb el seu últim missatge" "Aitana revoluciona les xarxes socials amb una captura de pantalla"