1.500 euros anuals per als propietaris que participen en la Borsa de Lloguer de Castelló

A més de 2.900 euros per a reformes. El termini es manté obert per a sol·licitar les ajudes fins al 8 de novembre
Imatge d'un cartell de lloguer en un edifici | ACN

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló manté obert fins al 8 de novembre la convocatòria d'ajudes per als propietaris que cedisquen un pis en desús i habitable a la Borsa de Lloguer Municipal.

Pel lliurament d'un pis rebran 1.500 euros anuals més 2.900 per a realitzar reformes a l'interior. El preu del lloguer estarà limitat a 4 euros el metre quadrat. El departament de María Jesús Garrido ha inclòs esta novetat per a dinamitzar la Borsa i ampliar la xifra de lloguers assequibles i ajudar a contindre la bambolla en el cost del lloguer.

“Des de la Regidoria tenim el repte en esta legislatura d'ampliar la xifra de lloguers a preus reduïts a través de la Borsa de Lloguer Municipal per a garantir l'accés a l'habitatge i frenar l'augment dels preus del lloguer Hem inclòs incentius per als propietaris perquè oferisquen pisos a canvi d'un preu protegit”, afirma la regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido.

L'Oficina Municipal d'Habitatge fa d'intermediació i assessorament entre els propietaris interessats i els arrendataris que formen part de la llista de demandants de lloguers. L'Ajuntament ofereix, a més de les ajudes, un depòsit per a fer front a possibles impagaments i desperfectes. Les ajudes compensen que el preu de lloguer estiga fixat en 4 euros per metre quadrat

La Regidoria d'Habitatge compta enguany amb 165.000 euros per a finançar l'incentiu de 1.500 euros i els 2.900 d'ajudes.

Els propietaris poden incloure el seu habitatge en la Borsa de Lloguer Municipal sense límit de termini però per a optar per a les subvencions d'este exercici han de sol·licitar-la fins al 8 de novembre i poden ser beneficiàries persones físiques o jurídiques que siguen propietàries o usufructuàries d'un habitatge de Castelló inscrita en la Borsa de Lloguer i hagen formalitzat el lloguer.

Es poden presentar en el Registre General (Palau de la Festa, riu Sella número 1), en la seu electrònica (sede.castello.es). Els dubtes es poden resoldre en el correu electrònic vivenda@castello.es o en el telèfon 669590440.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Morella amplia la borsa de treball per al servei dajuda a domicili" "Convoquen 8 places d'agent i 8 d'oficial per Policia Local a Sant Vicent"