La Reina Letizia comparteix amb Leonor i Sofía la seua roba

Cada vegada és més comú veure a la princesa d'Astúries i la seua germana portar peces de la seua mare

La reina Letizia sempre ha demostrat ser tota una mestra a l'hora de rescatar roba del seu armari i ara amb l'adolescència de les seues filles és tot un referent per a elles, fins al punt de compartir roba i complements.

De la mateixa forma que la dona de don Felipe no es talla a l'hora de lluir les arracades de l'hereva al tron, elles també han fet seues prendes que en el seu moment va estrenar la seua mare. Tot gràcies al fet que les joves, bastant altes, semblen compartir talla amb la seua mare, d'aquí ve que els siga molt més fàcil compartir roba.

Un mateix abricLa princesa Leonor sorprenia en el seu últim acte públic a Cartagena amb l'abric blanc d'Adolfo Dominguez que la seua mare va estrenar al maig de 2018 durant una reunió de treball amb la Unitat Militar d'Emergència (UME).


Una de les seues penyores favoritesRecordem que a l'hivern de 2020, una imatge de la princesa Leonor passejant al costat del seu pare pels carrers de Madrid com si de qualsevol ciutadà es tractés va sorprendre a tots. Aquell dia, la primogènita dels Reis lluïa una trenca de la signatura Fay que ja havíem vist amb anterioritat a la seua mare. Donya Letizia l'ha lluït en diverses ocasions, com l'any 2012 quan, com a princesa d'Astúries, va visitar el Centre Integrat de Formació Professional d'Energies Renovables.

 

Comparteixen joiesCom a futura Reina, Leonor disposarà del joier personal de la seua mare quan vulga, doncs bé sembla que la dona de Felip VI també s'apropia, a vegades, de les joies de la jove. Les dos, mare i filla, han lluït els cèrcols d'or amb efecte bambú encara que va ser la princesa d'Astúries qui els va estrenar en els Premis Princesa de Girona 2019.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Com serà celebració en honor a la Mare de Déu dels Desemparats en 2021?" "Vols treballar en la taquilla Tourist-Info de la Vall d'Uixó?"