El Rototom Sunsplash de Benicàssim cancel·la la seua edició de 2021

El Rototom Sunsplash ha anunciat que cancel·la la seua cita de 2021 i ha emplaçat al públic a una edició "inoblidable i enorme" en 2022

El Rototom Sunsplash de Benicàssim ha cancel·lat l'edició de 2021, prevista del 16 al 22 d'agost.

En un comunicat, el director del Festival, Filippo Giunta, ha confirmat la cancel·lació de la cita d'este any. L'actual escenari de crisi sanitària comporta una sèrie de mesures llaura per llaura "que entren en contradicció amb l'esperit i l'essència de festival. 

Rototom Sunsplash és un lloc de trobada, d'intercanvi d'experiències, de mestissatge, de convivència. I mantenir esta idiosincràsia és incompatible amb la distància social, entre altres mesures a què obliga per una qüestió sanitària el context actual", ha avançat Giunta.

La decisió s'ha adoptat després de la reunió amb responsables de la Conselleria de Sanitat i de l'àrea de Turisme de la Generalitat. L'objectiu era obrir un camí cap a la celebració d'esdeveniments "de certa magnitud de públic" en els pròxims mesos.

"Agraïm enormement el gest i l'interés per buscar una solució", indiquen dones del festival que, tot i això, consideren que, en este moment i a causa del risc de rebrots, l'organització d'esdeveniments d'este tipus es limita "a l'àmbit estrictament musical", això és únicament concerts.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les famílies monoparentals amb dos fills seran considerades família nombrosa" "Vila-real recupera els mercats ambulants al centre com a revulsiu econòmic"