Shakira i Jennifer López, elegides per a actuar durant el descans de la Super Bowl

Les dos artistes ho han celebrat en els seus perfils de les xarxes socials
Shakira i Jennifer López actuaran en un dels shows més vistos de l'any | Instagram

 

La Super Bowl, un dels esdeveniments deportius més importants de l'any, ha sorprés a tots amb l'anunci de les artistes que seran les encarregades de donar vida al descans de la final de la NFL, que juntament amb el partit s'ha convertit en un dels actes més esperats de l'any

Este dijous es va anunciar que Shakira i Jennifer López seran les artistes que cantaran durant la mitja part de la Super Bowl, que celebrarà la seua 54a edició el pròxim 2 de febrer en Miami. Les dos artistes han compartit la imatge promocional en els seus comptes d'Instagram mostrant l'emoció de ser les convidades en una de les atraccions més importants d'un 'show' com és la Super Bowl, que s'ha convertit en la retransmissió en directe amb més audiència per excel·lència als Estats Units.

Mentres que Jennifer López ho anunciava amb un: «Anem a 'cremar el món'», Shakira escrivia «no hi ha res més gran que això! Estic tan emocionada per estar a la SuperBowl LIV». 

Les reaccions a l'anunci de les dos estrelles no s'han fet esperar i la majoria creu que poden donar un gran espectacle, tant per l'estil de música com per l'espectacle que les artistes fan amb els seus passos de ball en la pista. Ara només ens queda esperar fins al pròxim febrer per a poder gaudir del 'show' que ens oferiran les dos artistes.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La foto tota despullada que Rosalía tenia en el seu Instagram" "Filtren els whatsapps d'Albert Rivera i creixen els rumors sobre Malú"