El so de 'La bicicleta' de Shakira torna a fer-se viral

La cantant ha compartit un vídeo en bicicleta i ha fet broma amb la lletra de la seua cançó
El so de 'La bicicleta' de Shakira torna a fer-se viral | YouTube

 

Ja fa dos anys que Shakira va triomfar amb 'La bicicleta' i el seu ritme contagiós, juntament amb Carlos Vives. Ara, la cantant colombiana s'ha tornat a fer viral per una bicicleta, encara que esta vegada en solitari i amb un so més rovellat.

El so del vídeo ha sigut una divertida sorpresa per als seguidors

I és que l'artista va compartir en el seu Instagram un vídeo en castellà i un altre en anglés explicant als seus seguidors que estava pegant una volta amb una bicicleta baix la lluna plena. Shakira va decidir recuperar la bicicleta i eixir de nit a passejar per Miami, encara que no va ser massa discreta.

Quan els seguidors van activar el so del vídeo es van donar compte d'un detall molt còmic que va fer el vídeo viral: l'estrident soroll de la bicicleta. Cada vegada que la cantant pedaleja, la bicicleta sona rovellada, d'una manera molt estrident.

La cantant també ha volgut fer broma de la situació i ha escrit un missatge dient que «amb esta bicicleta segur que no arribe fins a Tayrona!». És una referència a la cançó de 'La bicicleta' en què deia «Que si a Piqué algún dia li ensenyes el Tayrona, després no voldrà tornar a Barcelona». Amb la bicicleta del vídeo, arribar fins a Tayrona, un parc natural de Colòmbia, segur que seria una missió complicada. 

Ha afegit que «ha sigut un lloguer amb un so molt relaxant» amb un to clarament irònic. Els seguidors, a més d'aconsellar a Shakira que li fique oli a la bici, també han aprofitat per a fer broma amb la lluna plena i la famosa cançó 'Loba'. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🔴 ÚLTIMA HORA: El rei Joan Carles, operat d'urgència" "Els capritxos i retocs estètics que la reina Letícia es farà durant les vacacions"