Sonen campanes de boda entre Chenoa i Miguel Sánchez

Un anell que la cantant lluïx al dit ha fet saltar els rumors de boda entre la parella
Rumors de boda entre Chenoa i Miguel Sánchez | València Diari

 

La relació sentimental entre la cantant Chenoa i l’uròleg Miguel Sánchez Encinas pareix que va per bon camí. La notícia que la parella mantenia una relació sentimental, va saltar a la llum fa uns mesos i, posteriorment, ha estat confirmada indirectament per ells quan se'ls ha pogut vore junts en el teatre o sopant amb els amics de la cantant i exconcursants d’’Operación Triunfo’,  Natalia, Gisela i Núria Fergó, tal com van publicar en les seues xarxes socials.

Però ara, l’expectació cap a la parella ha augmentat molt més i el motiu no és un altre que un possible compromís matrimonial entre els dos. Tots els rumors s’han descontrolat fa pocs dies, i tot i que ells solen ser molt discrets amb la seua vida privada, els fans i els mitjans es fixen amb detall en cada aparició de la cantant. Esta volta, han trobat un detall que ha fet saltar totes les alarmes: un anell al dit de la cantant.

 

La seua relació estable podria passar per l'altar | INSTAGRAM

 

Chenoa lluïx un anell que pareix de compromís

Sí, estos últims dies s’ha vist a Chenoa lluint un anell molt especial, tant en les xarxes com en els programes en què col·labora, i que els seus seguidors han relacionat immediatament amb un anell de compromís. De fet, algunes especulacions indiquen que la boda podria ser imminent.  

 

Chenoa lluïx un anell molt especial | INSTAGRAM

 

Els seguidors, amb ganes de tindre tots els detalls d’una possible boda, ja han començat a fer comentaris a la cantant a través de les xarxes socials per a que ella s’atrevisca a donar la notícia tan esperada: «Eixe anellet, que potser s’ha de donar alguna notícia?»; «I eixe anell?» eren les preguntes dels seus seguidors intrigats. Però de moment cap dels dos ha confirmat ni desmentit la notícia, de manera que haurem d’esperar per a vore com evolucionen les coses i si finalment hi ha boda, o no.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El terrible dia a dia que patix la nóvia de Marc Márquez" "Tots els detalls de l'espectacular boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio"