La sorprenent proposta de M贸nica Carrillo per a la vacunaci贸 contra el coronavirus

La presentadora d'Antena 3 ha triomfat en les xarxes socials amb una senzilla proposta
La sorprenent proposta de M贸nica Carrillo per a la vacunaci贸 contra la Covid-19 | GTRES

M贸nica Carrillo, periodista d'Atresmedia i presentadora dels informatius d'Antena 3, 茅s una de les cares m茅s conegudes del nostre pa铆s. Carrillo 茅s molt valorada per la seua feina junt amb Mat铆as Prats, per貌 tamb茅 per la seua cont铆nua tasca divulgativa i reivindicativa en les xarxes socials.

Un dels seus 煤ltims missatges publicats en el seu compte de Twitter ha sigut molt aplaudit per numerosos ciutadans i professionals sanitaris, ja que la presentadora ha plantejat una proposta per a accelerar el ritme de vacunaci贸 en Espanya. El tuit s'ha tornat viral. 

La proposta de M贸nica Carrillo per a accelerar el pla de vacunaci贸 en Espanya

El govern d'Espanya, de la m脿 de Fernando Sim贸n i Salvador Illa, ha manifestat la seua intenci贸 d'arribar a l'estiu amb el 70% de la poblaci贸 vacunada. No obstant aix貌, este pla del govern pareix especialment complicat de complir si atenem a les xifres de vacunaci贸 actuals en Espanya, que presenten moltes variacions en funci贸 de les diferents comunitats aut貌nomes.

M贸nica Carrillo considera inacceptable el ritme actual de vacunaci贸, especialment estant immersos en una tercera onada. Per esta ra贸, la presentadora d'Antena 3 ha deixat una proposta en Twitter per a augmentar el ritme de la campanya de vacunaci贸 i conseguir la immunitzaci贸 de la poblaci贸 tan prompte com es puga. 芦Plantejar茅 una bogeria: per qu猫 no vacunar 24x7?禄, ha escrit M贸nica Carrillo usant el seu particular sentit de la ironia.

La periodista triomfa en Twitter

La proposta de la presentadora es basa en establir un pla intensiu de vacunaci贸 durant les 24 hores del dia i els set dies de la setmana, una idea que compta amb el suport de molts usuaris de Twitter. El tuit ja acumula 5.600 retuits, 34.000 'likes', arribant a fer-se viral en les xarxes socials. Alguns usuaris han usat el to ir貌nic de M贸nica Carrillo per a fer broma.

芦Tenim els bars tancats, a vore qui aguanta despert per la nit禄, manifesta un usuari com argument en contra d'esta iniciativa. 芦Perqu猫 aix貌 seria fer les coses b茅, cosa que no s'estila, no s茅 per qu猫禄, afegix un altre usuari atacant als pol铆tics espanyols.

Per qu猫 茅s tan lent el ritme de vacunaci贸 en Espanya?

A pesar de les afirmacions i les dades que situen a Espanya com un dels pa茂sos d'Europa amb millors dades de vacunaci贸, la veritat 茅s que la campanya avan莽a lentament. Segons s'ha informat, la major part de les regions no han contractat personal sanitari per a assumir el ritme de vacunaci贸 necessari, el que ha impedit una administraci贸 m茅s r脿pida de les dosis.

脡s per aix貌 que les millors taxes de vacunaci贸 es troben en els territoris que han contractat personal espec铆fic per a vacunar. Este 茅s el cas de Can脿ries, Ast煤ries i Gal铆cia, que encap莽alen el r脿nquing de taxa de vacunaci贸 gr脿cies als seus refor莽os de plantilla i les seues pagues extres als sanitaris per a que treballen en festiu i doblen torns.

En este sentit, per poder dur a terme la proposta de M贸nica Carrillo de vacunar 24x7, els governs auton貌mics haurien de centrar tots els seus esfor莽os en contractar nou personal i organitzar una campanya de vacunaci贸 intensa i sense pausa.

Fins al moment, m茅s de mig mili贸 de persones han sigut vacunades contra la Covid-19 en Espanya, fet que suposa un 59,3 per cent de les 1.139.400 dosis lliurades a les comunitats aut貌nomes, segons les dades de Sanitat.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Tot sobre els rumors de divorci entre Risto Mejide i Laura Escanes" "Susanna Griso, en xoc en ple directe: 芦Em va obrir les cames禄"