Suplanten en les xarxes socials la identitat de la viuda de José Antonio Reyes

Noelia López ha denunciat l’estafa a través d’Instagram
Suplanten en les xarxes socials la identitat de la viuda de José Antonio Reyes | València Diari

 

La model Noelia López, viuda de José Antonio Reyes, ha usat els seus comptes en les xarxes socials per a denunciar una estafa de la que ha sigut víctima. Concretament, l’engany guarda relació amb l’existència d’un compte fals en Instagram que, suposadament, pertany a la sevillana i a través del que es demanen diners amb el presumpte objectiu de «criar els meus fills».

López assegura que «mai hauria demanat diners»

«No sé qui pot estar darrere d'eixe compte, fent-se passar per la meua persona», comença explicant la guanyadora de ‘Supermodelo 2007’, que continua fent patent el següent: «Ningú sap la realitat de la situació que estem vivint. A l’immens dolor de la pèrdua d’una figura tan important en una família, se li poden afegir més circumstàncies».

En eixe sentit, López emfatitza en el fet que «mai, fora quina fora la situació econòmica de ma casa, hauria demanat diners i, encara menys, d’eixa manera». No només això, sinó que «gràcies a Déu i als meus pares, mengem cada dia».

Molt agraïda a tots aquells qui l’han ajudat

El text que acompanya la captura de pantalla de la presumpta estafa conclou de la següent manera: «Estic agraïda a tots aquells qui ens aprecien per fer-me saber l’existència d’estos missatges. Demane màxima difusió per a parar això. Gràcies».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Impressionant figura en biquini de Susanna Griso durant les seues vacacions" "Jesús Vázquez passa per un dels moments més complicats de la seua vida"