Susanna Griso disfruta de les seues vacacions i lluïx figura en biquini

Alguns mitjans de comunicació l'han comparat amb la també periodista Ana Rosa Quintana
Susanna Griso va perdre fa poques setmanes la seva germana | València Diari

 

Susanna Griso ja disfruta de les seues vacacions d'estiu junt amb la seua filla i el seu home. Després de rebre un dur revés fa poques setmanes amb la mort de sa germana, la periodista necessitava més que mai desconnectar del seu dia a dia i començar a disfrutar en família d'uns dies de vacacions.

Però, a part de valorar unes típiques imàtgens familiars, els mitjans de comunicació no han tardat en fer comparacions. La veritat és que Griso té una figura envejable sense haver arribat encara als 50 anys.

Les comparacions entre dos dones de diferents edats

La periodista ha lluït un biquini senzill en tons blancs i negres, amb el que se sent molt còmoda per a poder jugar amb la seua filla. D'altra banda, s'ha comparat l'estilisme, la figura i l'estil de Griso amb el d'Ana Rosa Quintana. Fa uns dies també es va enganxar a la presentadora de Telecinco de vacacions i lluint figura. 

Susanna Griso disfruta ja de les seues merescudes vacacions | Cuore

 

No obstant això, en este cas cal destacar que Quintana té 63 anys i que les comparacions, a més de ser odioses, no són compatibles. Per últim, Griso va manifestar que durant les vacacions d'estiu és quan més trobaria a faltar a sa germana, ja que era en esta època de l'any quan més es veien. Amb este dur moment, segur que Griso sabrà valorar què és realment important en la vida, lluny de les comparacions entre dos bones professionals del periodisme en banyador.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jesús Vázquez passa per un dels moments més complicats de la seua vida" "FOTOS: Sorprenents imàtgens de María Jiménez després de l'alta"