La telefonada inesperada que ha rebut Felip VI esta setmana

El monarca ha mantingut una conversa telefònica molt especial
El monarca ha mantingut una conversa telefònica molt especial | València Diari

Zarzuela ha informat que el rei Felip havia estat parlant per telèfon amb la reina Isabel II. Esta és la tercera monarca amb la que s'ha connectat per via telefònica estos dies, després d'haver-ho fet de manera oficial amb el rei Mohamed de Marroc i l'emperador Naruhito del Japó.

A demés de comunicar-se amb diferents monarques, el rei Felip també s'ha posat en contacte amb altres caps d'Estat, com Donald Trump, o els primers ministres de Portugal, Itàlia, Alemanya, Àustria, Israel i Tunísia.

La conversa entre Felip VI i Isabel II

Casualment, la reina Isabel II complix hui mateix 94 anys, sense la seua família i confinada, ja que la monarca va considerar inadequat fer un festeig tradicional a causa de l'emergència de la COVID -19 en el seu país. Potser en la telefonada que li va fer Felip va haver una felicitació per avançat.

L'oportuna conversa de Felip ha servit per a donar ànims i oferir tot el seu suport al Regne Unit. El marit de Letícia podria haver sigut també un dels primers monarques en felicitar a la reina Isabel II pel seu aniversari.

També ha parlat amb el príncep Carles

Felip també va aprofitar el moment per a parlar amb el príncep Carles. El monarca va enviar els seus millors desitjos al príncep de Gal·les, després d'haver sigut un dels contagiats per coronavirus, malaltia que ja ha superat sense més contratemps, de manera que ja ha tornat a la faena.

Segur que la conversa va servir tant als espanyols com als britànics per a recollir tot el suport necessari de les nacions que estan patint greument les conseqüències del coronavirus. En Espanya ja són més de 20.000 les víctimes mortals, i més de 200.000 contagiats, una xifra que no deixa de pujar, encara que ho faja d'una manera menys accelerada respecte al dia anterior.

Cal destacar que hi ha vincles familiars entre Felip i la reina Isabel, ja que per molt estrany que parega, el rei emèrit Joan Carles compartix rebesàvia amb la reina britànica, la famosa Victòria I d'Anglaterra.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Filtren que Juan Carlos planeja fugir d'Espanya: el destí és escandalós" "Mor Augusto Cruañes, capellà de l'església de Sant Joan de l'Hospital"