Trista confessió de Toñi Moreno: les 2 pèrdues que va patir abans de la menuda Lola

Ha explicat els seus pitjors moments en la revista 'Lecturas', a on treballarà a partir d'ara
Ha explicat els seus pitjors moments en la revista 'Lecturas', a on treballarà a partir d'ara | Redacció

Toñi Moreno ha acabat la seua etapa com a presentadora substituta en 'Viva la vida' durant l'estiu i ho ha fet compartint unes boniques paraules amb els seus companys i amb els espectadors. «Este programa m'ha canviat la vida i sempre serà ma casa. M'ha encantat treballar amb Raúl Prieto, que som amics des de jovenets i mai havíem treballat junts. Ha sigut un estiu meravellós. En la tele hui estàs i demà, no. Per això, soc molt partidària de viure el moment i, per a mi, este estiu ha sigut un gran moment».


Després d'haver tancat l'etapa, la presentadora començarà nous camins: traurà el seu llibre en tardor, es posarà al capdavant de 'La báscula' en Telemadrid i serà una de les entrevistadores de la revista 'Lecturas'. Però, abans de començar a treballar, el mateix mitjà ha volgut entrevistar-la a ella i, per a això, ha acudit a sa casa, a on viu amb la seua menuda Lola, que ja té set mesos de vida. 


Toñi ha confessat que està molt il·lusionada amb els seus nous projectes, que està molt contenta amb ella mateixa i que està descobrint grans virtuts pròpies, com la capacitat per a adaptar-se davant de les dificultats i com es creix davant d'elles. 

Toñi va patir dos avortaments

«Va ser un procés llarg. He escrit un llibre sobre això, que eixirà en octubre. Des que decidisc donar-me l'última oportunitat de quedar-me embarassada fins que ho conseguisc, hi ha dos avortaments pel mig. Va ser difícil. I ser mare soltera és més dur del que pensava», ha manifestat sobre la seua maternitat.  A demés, ha revelat que, des que va nàixer la menuda Lola, té dos temors constants: «Soc mare, tinc dos pors. Una és a la falta de salut i, una altra, la falta de faena». 


Una altra cosa que tampoc ha sigut agradable per a ella després de l'embaràs ha sigut la seua nova figura. «No estic contenta amb el meu cos», ha reconegut. «M'està costant la vida traure'ls», ha explicat sobre els deu quilos que va pujar durant la gestació. No obstant això, ha destacat que «li dec a la meua filla ser una mare àgil».


Els pitjors moments

Encara que Toñi està travessant grans moments laborals, no sempre ha sigut d'eixa manera i, fins i tot, pensaments molt negatius van arribar a passar-li pel cap. El seu primer contracte el va firmar quan només tenia 17 anys, per a Canal Sur, per «un milió de pessetes de l'any 91».


Però no tot ha sigut un camí de roses per a ella i la seua despedida de TVE o el gran canvi de 'Viva la vida' a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' li van provocar pensaments molt negatius. «Vaig arribar a pensar que no valia per a això, perquè m'ho havia dit, fins i tot, Hermida». 


Respecte a María Teresa Campos, amb qui manté una relació molt tensa des què el seu programa 'Viva la vida' va substituir el de Campos en la graella, ha explicat que «ha sigut una cap molt exigent perquè la primera que s'exigia era ella». «Era molt competitiva, però en tot! Era competitiva en els continguts i era competitiva quan eixíem de nit a l'hora de lligar. Hem passat moments de tota classe».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mila Ximénez revela en 'Sálvame' els primers resultats mèdics" "Cop damunt de la taula a favor de Rocío Carrasco: «Es farà justícia amb la teua filla»"