Treballadores del Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) de Castelló reclamen cobrar

El deute que manté des de fa set mesos i que ascendeix a 750.000 euros


Treballadores del Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) s'han manifestat hui davant de l'Ajuntament de Castelló per reclamar a l'administració local que salde el deute que manté des de fa set mesos i que ascendeix a 750.000 euros, com l'empresa que presta el servei municipal d'atenció a domicili a les persones vulnerables de la qual en depenen.

Les treballadores del SAD han rebut el suport dels sindicats i de les famílies dels usuaris als quals atenen, a més de castellonencs anònims que s'han sumat a la protesta sonora, sensibilitzats amb el problema.

Segons apunten des del Partit Popular que ja va denunciar fa setmanes esta situació, "la situació per l'impagament de l'equip de govern municipal a l'empresa ha arribat a un punt en què ja no pot pagar als seus treballadors si l'Ajuntament no li injecta liquiditat pagant-li el que li deu".

Les treballadores afectades i van anunciar fa més d'una setmana la seua intenció mobilitzar-se per reclamar el salari que l'empresa per la qual treballen, diuen, no pot pagar-los per no haver rebut els diners des de l'administració.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Llíria exhumarà les restes de les víctimes de la Guerra Civil a les fosses comuns" "Segorbe obre el termini per a dos borses de treball"